قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

پسر «خورشید» در اطراف پارک توران تلف شد

یوزپلنگ نر با علائم کم خونی شدید در زیستگاه‌های پیرامونی پارک ملی توران تلف شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوزپلنگ آسیب‌دیده که در طرف پارک ملی توران مشاهده شده و گفته می‌شد که از توله‌های سال‌های گذشته «خورشید»، (رکورددار زادآوری یوزپلنگ‌های ایرانی در منطقه توران) است، امروز تلف شد.

بهرامعلی ظاهری، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان در این زمینه، اظهار داشت: پس از گزارش واصله روز گذشته مبنی بر حضور یک قلاده یوزپلنگ با حال نامساعد، تیم دامپزشکی و محیط‌بانان از بعد از ظهر به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: تیم حاضر در محل پس از غروب خورشید و تاریکی هوا، در دو مرحله فرصت نزدیک شدن به حیوان را پیدا کردند، اما به دلیل تاریکی هوا، امکان اقدام برای بیهوشی حیوان وجود نداشت.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان اضافه کرد: صبح امروز، پانزدهم مرداد، تیم حاضر در محل از صبح زود، مجدد به منطقه اعزام شدند و در همان ابتدای روز با مشاهده حیوان، اقدام به بیهوشی آن کردند.

ظاهری عنوان کرد: در معاینه بالینی، علایم کم خونی حاد و تعداد زیادی زالو در دهان حیوان مشاهده شد و بر همین اساس، اقدامات درمانی از جمله خروج زالوها، سرم تراپی و دیگر موارد لازم انجام گرفت.

وی با بیان اینکه این توله یوز پس از به هوش آمدن، جهت پایش و کنترل وضعیت بالینی به سایت مرکز تحقیقات یوزپلنگ آسیایی منتقل شد خاطرنشان کرد: علی‌رغم تمامی تلاش‌ها و اقدامات حمایتی، در نهایت تلف شد.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان با بیان اینکه جسد حیوان جهت بررسی علت مرگ به تهران منتقل شده است، تصریح کرد: اطلاعات تکمیلی کالبدگشایی در نخستین فرصت منتشر خواهد شد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار