دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون

وزیر دفاع عراق در صدر هیأتی بلندپایه از مقامات ارشد نظامی عازم واشنگتن شد

وزیر دفاع عراق در صدر هیأتی بلندپایه از مقامات ارشد نظامی این کشور به دعوت وزارت دفاع آمریکا امروز عازم واشنگتن شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق، امروز (دوشنبه)، اعلام کرد که هیأتی بلندپایه به ریاست «ثابت محمد العباسی» عازم آمریکا شده است.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، این سفر پس از دعوت رسمی وزارت دفاع آمریکا صورت گرفته، با این حال اشاره‌ای به زمان دقیق آن نشده است.

«عبدالوهاب الساعدی» رئیس دستگاه مبارزه با تروریسم عراق، «عبدالامیر رشید یار الله» رئیس ستاد کل ارتش عراق، «قیس المحمداوی» معاون فرمانده عملیات مشترک و شماری از مستشاران و افسران عراقی در این هیأت حضور داشته‌اند.

سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق همچنین اعلام کرد که هیأت عراقی طی این سفر در چند جلسه شرکت خواهد کرد که در آن‌ها پاره‌ای از مسائل به ویژه روابط آینده برای حضور نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی، همکاری‌های امنیتی دوجانبه عراق و آمریکا، تبادل تجربیات و اطلاعات بخصوص در زمینه اطلاعاتی و تعقیب عناصر داعشی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸، در پی اقدام جنایتکارانه آمریکا در ترور سردار شهید حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و «ابومهدی المهندس» نائب رئیس شهید سازمان الحشد الشعبی عراق، طرح اخراج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور را تصویب کرد.

با وجود انجام چندین دور مذاکره راهبردی میان بغداد و واشنگتن برای پایان دادن به حضور نظامی آمریکا در عراق به دلیل پایان نبرد با داعش و نیز تصویب طرح اخراج همه نظامیان خارجی از خاک عراق در پارلمان این کشور، ائتلاف آمریکایی هنوز با نقض این مصوبه در خاک عراق حضور دارد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر