آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

چین: به تلاش برای حل بحران روسیه و اوکراین ادامه می‌دهیم

چین: به تلاش برای حل بحران روسیه و اوکراین ادامه می‌دهیم سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که پکن گفت‌وگو با همه طرف‌های درگیر در جنگ روسیه و اوکراین را برای برقراری صلح ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه چین روز سه‌شنبه اعلام کرد که پکن گفت‌وگو و ارتباط با همه طرف‌های درگیر در جنگ روسیه و اوکراین را افزایش خواهد کرد.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «سی‌جی‌تی‌ان»، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری هفتگی با اشاره به اینکه «لی هوی» نماینده ویژه دولت چین در امور اوراسیا برای شرکت در نشست در مورد اوکراین به شهر «جده» در عربستان سعودی سفر کرد، گفت که این دیپلمات چینی تماس و تبادلات گسترده‌ای با طرف‌های شرکت کننده داشته است.

 

منابع رسانه‎ای از پکن خبر دادند که «وانگ یی» وزیر خارجه چین با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه گفت، نقش مثبت چین در پیشبرد گفت‌وگوها برای صلح به طور کامل مشخص شده وچین بر اساس تلاش‌های مشترک در مورد حل و فصل سیاسی بحران اوکراین به تلاش ادامه خواهد داد.

 

نشست جده بدون انتشار بیانیه پایانی به اتمام رسید اما بنا بر اعلام عربستان سعودی به عنوان میزبان نشست، حاضران در این اجلاس بر اهمیت مذاکره بین‌المللی برای یافتن «زمینه مشترک به منظور هموار کردن مسیر صلح» تاکید کردند.

 

یک منبع مطلع روس روز دوشنبه گفت که اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌کنندگان در نشست جده، کشورهایی هستند که خودشان باعث بروز و شروع بحران اوکراین و روسیه شده‌اند. وی افزود که بیشتر کشورهای غربی حاضر در نشست، با پمپاژ سلاح به اوکراین، تنش‌ها با روسیه را تشدید کرده و از مسببان این بحران هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار