ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

سفر مشاور امنیت ملی آمریکا به امارات

سفر مشاور امنیت ملی آمریکا به امارات خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی (وام) از سفر مشاور امنیت ملی آمریکا به این کشور در روز سه شنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی امارات (وام) و دیگر رسانه‌های این کشور گزارش دادند، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به دیدار «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات در شهر ابوظبی رفت.

 

به نوشته رسانه‌های اماراتی، سالیوان در دیدار با محمد بن زاید آل نهیان بر سر روابط دوجانبه و همچنین تحولات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر کرده است.

 

خبرگزاری وام نوشت: «طرف‌ها در این دیدار به بررسی اقدام مشترک برای حمایت از صلح و ثبات در منطقه پرداختند.»

 

رسانه‌های اماراتی نوشتند در دیدارهای امروز سالیوان در ابوظبی، چند مقام دولتی دیگر امارات شامل «خالد بن محمد بن زاید آل نهیان»، ولیعهد ابوظبی، «طحنون بن زاید آل نهیان» معاون حاکم ابوظبی، «شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان»، وزیر امور خارجه امارات و چند مقام دیگر حضور داشتند.

 

از سوی دیگر فرماندهی تروریستی «سنتکام» ارتش آمریکا اعلام کرد،‌ رئیس این فرماندهی نیز اخیرا به امارات سفر کرده است.

 

طبق بیانیه «سنتکام»، ژنرال «اریک کوریلا»، رئیس این واحد فرماندهی زیر مجموعه ارتش تروریستی آمریکا به دیدار ژنرال «عیسی سیف محمد المزروعی»، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح امارات متحده عربی رفت و با او بر سر آنچه که «ماهیت پایدار روابط بین دو ارتش و لزوم رسیدگی به تهدیدات در منطقه» خوانده شد، بحث و تبادل نظر کرد.

 

چند روز پیش رئیس امارات در سفری به مصر با « عبدالفتاح السیسی»، همتای مصری خود دیدار و درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

 

بن زاید پیش از سفرش به مصر، به اردن نیز سفر کرده و با «عبدالله دوم» شاه این کشور بر سر سازوکار توسعه همکاری راهبردی دو کشور مذاکره کرده بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار