واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند

ورود ۱۵ هواگرد و شناور جنگی چین به محدوده پدافندی تایوان

ورود ۱۵ هواگرد و شناور جنگی چین به محدوده پدافندی تایوان وزارت دفاع تایوان ضمن اشاره به نزدیک شدن تعداد زیادی هواپیما و کشتی نظامی چین به این جزیره، گفت که این دومین قدرت‌نمایی بزرگ پکن در هفته جاری بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تنش‌های سیاسی و نظامی پکن با تایوان، بار دیگر از تحرکات نظامی ارتش در آسمان و آب‌های اطراف این جزیره خبر می‌رسد.

 

وزارت دفاع تایوان امروز (چهارشنبه) خبر داد که از حدود ساعت ۹ صبح به وقت محلی، مجموعاً ۲۵ فروند هواپیمای نظامی چینی از جمله جنگنده‌های «جِی-۱۰» و «جِی-۱۶» و همچنین بمب‌افکن‌های «اچ-۶» را که در حال انجام عملیات در اطراف این جزیره بودند، شناسایی کرده است.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، حداقل ۱۰ فروند از این هواپیماها نیز از خط میانی تنگه تایوان که قبلاً به عنوان یک مانع غیررسمی بین دو طرف عمل می‌کرد، عبور کرده‌اند یا وارد بخش جنوب غربی محدوده پدافند هوایی تایوان شده‌اند.

 

طبق بیانیه این وزارتخانه، پنج شناور جنگی چین نیز به بهانه گشت‌زنی برای بالا نگاه‌داشتن آمادگی رزمی، هواگردهایی مذکور را در آب‌های اطراف این جزیره همراهی می‌کردند.

 

تایپه با بیان اینکه این دومین قدرت‌نمایی نظامی بزرگ پکن در هفته جاری بود، گفت که ارتش تایوان نیز کشتی‌ها و هواپیماهای جنگی خود را برای نظارت بر این تحرکات اعزام کرد.

 

پیش از این نیز، وزارت خارجه چین با بیان اینکه ارائه تسلیحات توسط آمریکا به تایوان باعث تخریب روابط پکن-واشنگتن می‌شود، از این کشور خواست هرگونه تعامل نظامی با این جزیره را متوقف کند.

 

پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار