اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

جان باختن ۴۱ مهاجر در آب‌های ساحلی ایتالیا

جان باختن ۴۱ مهاجر در آب‌های ساحلی ایتالیا ۴۱ مهاجر عمدتا اهل کشور‌های آفریقا در آب‌های ساحلی ایتالیا جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری روز چهارشنبه از کشته شدن ۴۱ مهاجر در جزیره «لامپدوزا» در ایتالیا خبر دادند.

خبرگزاری «آنسا» با استناد به گزارش بازماندگان گزارش این حادثه گزارش کرد ۴۱ مهاجر در کشتی غرق شده نزدیک جزیره لامپدوزا کشته شدند. این قایق روز‌های گذشته از منطقه «اسفاکس» در تونس به راه افتاد، اما پس از چند ساعت واژگون و غرق شد.

بازماندگان این حادثه که سه مرد و یک زن اهل ساحل عاج و گینه بود گفتند که توسط یک کشتی باری نجات یافته و سپس به یک کشتی گارد ساحلی ایتالیا منتقل شدند.

گارد ساحلی ایتالیا روز یکشنبه گزارش داده بود که ۳۰ نفر از ماجران سوار بر قایق مفقود شده‌اند.

مقامات تونس نیز روز دوشنبه گفتند که ۱۱ جسد را از یک کشتی غرق شده نزدیک اسفاکس پیدا کردند و ۴۴ مهاجر دیگر مفقود هستند.

بر اساس آخرین به‌روز رسانی داده‌های وزارت کشور ایتالیا ۹۳۷۰۰ مهاجر در سال جاری از طریق دریا وارد این کشور شده‌اند در حالیکه در مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ این تعداد ۴۴۷۰۰ نفر بود.

ایتالیا خواستار کمک اتحادیه اروپا به خود در حل بحران ورود مهاجران غیرقانونی شده و برای تشکیل یک ماموریت دریایی در دریای مدیترانه و کمک فعال به تثبیت وضعیت در شمال آفریقا درخواست داده است.

«جورجیا ملونی»، نخست وزیر ایتالیا در ماه مارس با انتقاد از متحدان کشورش در اتحادیه اروپا گفت: «ایتالیا برای آنکه مهاجران را در دریای مدیترانه نجات دهد تنها به حال خود رها شده است.»

در ماه فوریه، در پی غرق شدن یک قایق چوبی از ترکیه در ساحل کوترو در جنوب ایتالیا، ۹۴ پناهجو جان خود را از دست دادند و این یکی از بدترین حوادث مربوط به واژگونی قایق در مدیترانه از آغاز سال جاری میلادی محسوب می‌شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده