تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

بررسی حادثه تروریستی شاهچراغ در کمیسیون امنیت ملی

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: با توجه به شکایات واصله به کمیسیون اصل 90، آخرین وضعیت قانون مبارزه با پولشویی با رئیس مرکز اطلاعات مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی در گمیسیون مورد بررسی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل عموئی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، به تشریح جزئیات نشست امروز این کمیسیون پرداخت و گفت: در بخش اول جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، حادثه تروریستی شب گذشته حرم شاهچراغ شیراز مورد بررسی قرار گرفت و پس از تبادل اطلاعات و نظر اعضای کمیسیون، مقرر شد در هفته جاری هیاتی از کمیسیون امنیت ملی برای بررسی میدانی موضوع، به شیراز اعزام شود و پس از گفتگو با مقامات امنیتی محلی، گزارشی برای کمیسیون و مجلس شورای اسلامی از این حادثه تروریستی تهیه کنند.

عموئی در ادامه با اشاره به حضور وزیر ارشاد در این نشست، گفت: در بخش دوم جلسه روز جاری، در ادامه دعوت دوره‌ای از وزرای دولت برای حضور در کمیسیون امنیت ملی، آقای اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در کمیسیون حاضر شد و گزارشی از اقدامات این وزرات خانه در چندماه گذشته ارائه کرد.

وی افزود: وزیر ارشاد با ارائه آماری از افزایش رویدادهای فرهنگی در ماه‌های گذشته و مشارکت مردم در این برنامه ها، تاکید کرد پس از حوادث سال گذشته، جریانات ضدانقلاب تلاش می کردند فضای فرهنگی کشور را دچار رکود کنند که برخلاف خواسته انها، آمارها موید آن است فضای جاری در حوزه فرهنگ بالنده و پویاست و عمده چهره های فرهنگی کشور هم همراهی خوبی رویکردهای نظام فرهنگی کشور داشته اند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اسماعیلی در گزارش خود، بر اهتمام ویژه این وزارتخانه بر توسعه دیپلماسی فرهنگی از طریق اعزام هیات های فرهنگی - هنری و فعال کردن رایزنی های فرهنگی تاکید کرد. اسماعیلی همچنین از افزایش ظرفیت تولیدی کاغذ کشور از ۵ هزار تن به ۷۵ هزار تن خبر داد و گفت با ادامه این روند، پس از بهره برداری از ظرفیت جدید تولید کاغذ بازیافتی، به زودی کشور در تامین کاغذ مورد نیاز خودکفا می شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار