ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود

بررسی مسئله کیفیت نان در کمیسیون اصل نود مجلس

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: درباره کیفیت تولید نان در کشور مقرر شد تا تدوین شیوه نامه پخت نان کامل ظرف مدت ۲ ماه توسط وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سایر بخش‌های ذیربط انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در تشریح جلسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با موضوع افزایش کیفیت غنی سازی نان و بررسی عملکرد دستگاه‌ها در خصوص زنجیره ارزش نان اظهار داشت: این جلسه با حضور مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، مدیران ارشد وزارت خانه‌های جهاد کشاورزی، بهداشت و اقتصاد و مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس افزود: نان پر مصرف‌ترین ماده استفاده در سبد خانوارهای ایرانی بوده و کیفیت آن به صورت مستقیم بر سلامت خانواده تأثیرگذار است و تأثیر مصرف نان کامل در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله مشکلات قلبی عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی و ... در تحقیقات متعدد اثبات شده است. اما با وجود این مسائل سبوس در بسیاری از کارخانجات کشور از آرد جدا می‌شود و این آرد ارزش غذایی بسیار پایینی دارد.

خضریان ادامه داد: در همین خصوص کمیسیون اصل نود در جهت ارتقای سلامت خانوارها و کاهش هزینه بخش درمان با استفاده از ظرفیت نظارتی خود به موضوع افزایش دسترسی مردم به نان کامل در ایران و اصلاح استاندارد کاهش درصد سبوس گیری آردهای سنتی ورود و از منظر نظارتی سوال‌های مشخصی برای توقف روند اشتباه کنونی مطرح کرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس افزود: افزایش کیفیت غنی‌سازی و کاهش ضایعات نان و رفع تأثیرات زیان‌بار مصرف نان سفید توسط خانوارها و بررسی عملکرد دستگاه‌های مسئول در خصوص زنجیره ارزش نان و ارتقای بهره‌وری از موضوعات مطروحه در این جلسه بود که نمایندگان تشکل‌های صنفی و مراکز پژوهشی نظرات خود را در این خصوص بیان نمودند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود در پایان خاطرنشان کرد: مقرر شد استاندارد آرد کامل مشتمل بر سبوس و جنین گندم و درصد نم زدگی برای انواع نان‌های سنتی توسط سازمان ملی استاندارد ظرف مدت 3 ماه تدوین شود و یک الی 3 آسیاب‌دار به عنوان تولیدکننده آرد کامل در همه استان‌ها از سوی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هماهنگی وزارت امور اقتصاد و دارایی مورد حمایت قرار گیرند. همچنین تدوین شیوه نامه پخت نان کامل ظرف مدت 2 ماه توسط وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سایر بخش‌های ذیربط انجام پذیرد و نرخ متفاوتی برای تولیدکننده آرد و نان کامل توسط وزارتخانه‌های کشور، جهاد کشاورزی و صمت تعیین شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار