وزیر خارجه آمریکا: تا پایان جنگ در کنار اوکراین می‌مانیم-راهبرد معاصر
انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد

وزیر خارجه آمریکا: تا پایان جنگ در کنار اوکراین می‌مانیم

وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه مدعی شد کشورش تا زمانی که جنگ در اوکراین پایان یابد در کنار این کشور خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا امروز دوشنبه گفته کشورش تا زمان پایان جنگ در کنار اوکراین می‌ماند.

او گفت: «روسیه این جنگ را آغاز کرد و می‌تواند در هر زمانی با بیرون کشیدن نیروهایش از روسیه و پایان دادن به حملات بی‌رحمانه‌اش به جنگ پایان دهد.»

بلینکن اضافه کرد: «واشنگتن و متحدان و شریکانش، صرفنظر از مدت زمان آن و تا زمانی که روسیه به این جنگ پایان دهد در کنار اوکراین باقی خواهند ماند.»

ادعای بلینکن در حالی مطرح شده که بحث ادامه حمایت از اوکراین در این جنگ به یک مناقشه حزبی در آمریکا تبدیل شده است. از طرف دیگر، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند حمایت عمومی از کمک‌های آمریکا به اوکراین با افت قابل توجهی در ماه‌های اخیر مواجه شده است.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

دولت اوکراین، اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشور‌های غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشار‌های اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار