دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار چین به ژاپن: در عملیات گشت‌زنی دریایی ما با روسیه دخالت نکنید

وزارت دفاع چین به ادامه مداخله ژاپن در همکاری‌های نظامی دفاعی چین و روسیه هشدار داد و گفت، همکاری نظامی چین و روسیه شفاف بوده وهدف آن حفظ امنیت و ثبات منطقه و جهان است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع چین روز دوشنبه به ادامه مداخله ژاپن در همکاری‌های نظامی دفاعی بین چین و روسیه هشدار داد.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «العربیه»، «وو چیان» سخنگوی وزارت دفاع چین گفت، چین به ژاپن درباره اقدامات بی‌فایده برای ممانعت از گشت‌زنی مشترک ارتش‌های چین و روسیه در منطقه هشدار داده است.

 

وزارت دفاع ژاپن اعلام کرده که کشتی‌های نظامی چین و روسیه از تنگه «سویا» وارد «دریای اوخوتسک» شدند و نیروی دریایی ژاپن کشتی‌ها و هواپیماهایی را برای ردیابی و نظارت به منطقه اعزام کرده است.

 

وو چیان در این رابطه گفت:«ردیابی و نظارت از فاصله نزدیک ژاپن بسیار خطرناک است. از ژاپن می‌خواهیم دخالت‌های بی معنی را متوقف کند، فعالیت‌هایی که بر توسعه سالم روابط دوجانبه بین چین و ژاپن تاثیر می‌گذارد و به صلح و ثبات منطقه آسیب می‌زند.»

 

وی افزود:«بر اساس برنامه همکاری سالانه ارتش چین وروسیه، دو کشور گشت‌های دریایی مشترک را در غرب و شمال اقیانوس آرام انجام خواهند داد. این اقدام شخص ثالثی را هدف قرار نمی‌دهد و ارتباطی به وضعیت کنونی بین‌المللی و منطقه‌ای ندارد.»

 

روسیه و چین شمار گشت‌های مشترک دریایی و هوایی خود را افزایش داده‌اند. در ماه ژوئن، نیروهای هوافضای روسیه و نیروی هوایی چین گشت‌زنی هوایی مشترکی را بر فراز «دریای ژاپن» و «دریای چین شرقی» و غرب اقیانوس آرام انجام دادند.

 

سخنگوی وزارت دفاع چین افزود که همکاری نظامی چین و روسیه شفاف بوده و هدف آن حفظ امنیت و ثبات منطقه و جهان است.

 

از سوی دیگر، ژاپن و آمریکا اعلام کردند به طور مشترک موشک رهگیری جدیدی را توسعه خواهند داد. وزارت دفاع ژاپن ادعا کرده این کشور مذاکراتی را با آمریکا بر سر توسعه و تولید آنچه که این وزارتخانه اولین موشک مخصوص رهگیری موشک‌های هایپرسونیک خواند، شروع کرده است. موشک‌های هایپرسونیک با سرعت حدود پنج برابر سرعت صوت در ارتفاع پایین در اتمسفر پرواز می‌کنند/ فارس

ارسال نظر