سفر فرستاده ویژه آمریکا در یمن به کشورهای حوزه خلیج فارس-راهبرد معاصر
پوتین پیروزی ترامپ در انتخابات را تبریک گفت وزیر دفاع آمریکا خطاب به ارتش: انتقال قدرت به دولت ترامپ آرام انجام می‌شود تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند اوباما: به ترامپ و معاونش تبریک می‌گویم / بدیهی است که نتیجه حاصل شده، آن چیزی نیست که ما خواهانش بودیم تایمز اسرائیل: پدر داماد لبنانی ترامپ، مأمور مذاکره برای توافق آتش بس لبنان می‌شود؟ واکنش وزارت خارجه ایران به انتخاب ترامپ؛ ما از گذشته تجربیات تلخی زیادی داریم پیام شی به ترامپ: رویارویی، به آمریکا و چین ضربه می‌زند عموی شهید سید حسن نصرالله هم به شهادت رسید وزیر دارایی آلمان برکنار شد | دولت ائتلافی شولتس ازهم فروپاشید اولین نطق هریس پس از ناکامی در انتخابات: شکست را می‌پذیرم واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

سفر فرستاده ویژه آمریکا در یمن به کشورهای حوزه خلیج فارس

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که فرستاده ویژه این کشور در امور یمن برای پیشبرد روند صلح فراگیر در یمن به کشورهای حوزه خلیج فارس سفر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که «تیم لندرکینگ»، فرستاده ویژه این کشور در امور یمن برای پیشبرد «آتش بس دائمی و صلح فراگیر» در یمن، به کشورهای حوزه خلیج فارس سفر کرد.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که ایالات متحده متعهد به حمایت از حل و فصل مناقشات در یمن در سریع‌ترین زمان ممکن است.

 

در ادامه آمده است: ما از نزدیک با سازمان ملل متحد، عربستان سعودی، امارات، عمان و شرکای دیگر خود برای برقرای آتش‌بس بین‌المللی در یمن همکاری می‌کنیم که طولانی‌ترین مقطع آرامش را از زمان آغاز جنگ فراهم کرده، برقرار کنیم، تا یمنی‌ها بتوانند آینده‌ای روشن‌تر برای کشورشان بسازند.

 

وزارت خارجه آمریکا هدف از سفر تیم لیندرکینگ را پیشبرد تلاش‌های جاری تحت هدایت سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس دائمی در یمن و آغاز روند سیاسی جامع عنوان کرد.

 

وزارت امور خارجه آمریکا آورده است که لندرکینگ از اقدامات شرکای بین المللی که توانستند با موفقیت بیش 1.1 میلیون بشکه نفت خام را از نفتکش «صافر» تخلیه کنند، تقدیر کرد.

 

نفتکش صافر با بیش از 1.1 میلیون بشکه نفت خام در ساحل بندر «رأس عیسی» (شمال الحُدیده) از سال 2014 متوقف شده بود. دولت نجات ملی یمن بارها خواستار کمک بین‌المللی برای تعمیر آن شد، ولی ائتلاف سعودی و اماراتی در اجرای این توافق کارشکنی و سنگ اندازی کرد تا اینکه سازمان ملل متحد بیست و یکم مردادماه امسال اعلام کرد که تخلیه بیش از یک میلیون بشکه نفت خام از نفتکش فرسوده «صافر» در سواحل غربی یمن با موفقیت به پایان رسید و با این اقدام سازمان ملل توانست از یک فاجعه زیست محیطی جلوگیری کند.

 

محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی انقلاب یمن در تاریخ 15 اسفند 1400 از توافق دولت نجات ملی این کشور با سازمان ملل در مورد نفتکش «صافر» خبر داده بود.

 

عضو شورای عالی انقلاب یمن گفته بود که در آینده بر اساس این یادداشت تفاهم کار خواهد شد تا سواحل دریای سرخ از هرگونه فاجعه‌ زیست محیطی که در نتیجه اقدامات خودسرانه کشورهای متجاور آمریکا، انگلیس، عربستان سعودی و امارات و مزدوران آن‌ها انجام می‌دهند، دور باشد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار