لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

واکنش اردوغان به شکست تروریست‌ها توسط ارتش سوریه

رئیس جمهور ترکیه همزمان با شکست سنگین تروریست‌ها از ارتش سوریه، با رهبران روسیه و آمریکا گفتگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 23
کد خبر: ۲۰۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد طی روز‌های آینده با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره تحولات ادلب سوریه گفتگو خواهد کرد.

 

همچنین دفتر ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد اردوغان سه‌شنبه آینده به مسکو سفر می‌کند تا با مقامات روسیه درباره تشدید عملیات نظامی ارتش سوریه در ادلب گفتگو کند.

 

همچنین پیش از این نیز کاخ کرملین از رایزنی تلفنی روسای جمهور روسیه و ترکیه درباره شرایط و تحولات ادلب در سوریه خبر داده بود.

 

براساس این گزارش، ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان در زمینه تلاش‌های مشترک برای حذف تهدید‌های تروریستی که در استان ادلب وجود دارد توافق کرده‌اند. تحرکات ترکیه از زمان حمله ارتش سوریه به یک کاروان نظامی ترکیه در ادلب و محاصره یک پست دیده بانی این کشور در سوریه افزایش یافته است.

 

وزارت دفاع ترکیه حمله هوایی به کاروان کمک‌های نظامی خود به تروریست‌های سوری را محکوم کرده و آن را خلاف توافقات و مذاکرات با روسیه دانست. این در حالی است که کاروان نظامی مذکور که شامل تجهیزات نظامی سنگین می‌شد قرار بود به دست تروریست‌های گروه جبهة‌النصره در خان شیخون در جنوب استان حماه برسد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار