انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

آغاز اعتصاب غذای هزار اسیر فلسطینی

یک هزار اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در واکنش به حملات وحشیانه و بی‌سابقه نظامیان این رژیم به اسرا، اعتصاب غذای نامحدود خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، اداره اطلاع رسانی اسرای فلسطینی امروز پنجشنبه اعلام کرد که نزدیک به ۱۰۰۰ زندانی فلسطینی دربند زندان‌های رژیم صهیونیستی در اعتراض به تخلفات و تجاوزات اداره زندان‌های این رژیم از ساعت ۱۹ امروز دست به اعتصاب غذای علنی خواهند زد.

 

مؤسسه فلسطینی مهجة القدس تأیید کرد که بر بخش‌هایی از زندان صحرایی النقب حالت تنش حاکم است و ارتباط با زندانیان حماس و جهاد اسلامی در برخی بخش‌ها قطع شده است.

 

احمد القدره، مدیر دفتر اطلاع رسانی اسرای فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی، از جوانان مبارز فلسطینی خواست تا در اعتراض به حمله وحشیانه زندانبانان صهیونیست به زندانیان فردا جمعه نقاط تماس با اشغالگران را به آتش بکشند.

 

وی همچنین از ملت فلسطین خواست برای نشان دادن خشم مردمی و گروه‌های فلسطینی از تجاوزات صهیونیست‌ها به اسرا، فردا پس از نماز جمعه تظاهرات گسترده برگزار کنند.

 

القدره خاطرنشان کرد: پس از ورود اسرا به اعتصاب دسته جمعی، همه فلسطینی‌ها باید در حمایت از آنها در مسیر مبارزه با ظلم زندانبانان صهیونیست، آماده باش عمومی اعلام کنند و به خیابان‌ها بیایند.

 

این تحولات در حالی صورت می‌گیرد که واحدهای سرکوبگر اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی صبح امروز پنج‌شنبه به طرز وحشیانه‌ای به زندان النقب یورش بردند و زندانیان این بخش را به مقصد نامعلومی منتقل کردند.

 

همچنین انجمن اسرای فلسطینی «واعد» نیز اعلام کرد که حمله فعلی اشغالگران به اسرای فلسطینی بزرگترین حمله در سال‌های اخیر است و دو روز پس از بازدید ایتمار بن غفیر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از زندان و صدور دستور برای تشدید حملات به اسرا انجام می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار