حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

آغاز اعتصاب غذای هزار اسیر فلسطینی

یک هزار اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در واکنش به حملات وحشیانه و بی‌سابقه نظامیان این رژیم به اسرا، اعتصاب غذای نامحدود خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، اداره اطلاع رسانی اسرای فلسطینی امروز پنجشنبه اعلام کرد که نزدیک به ۱۰۰۰ زندانی فلسطینی دربند زندان‌های رژیم صهیونیستی در اعتراض به تخلفات و تجاوزات اداره زندان‌های این رژیم از ساعت ۱۹ امروز دست به اعتصاب غذای علنی خواهند زد.

 

مؤسسه فلسطینی مهجة القدس تأیید کرد که بر بخش‌هایی از زندان صحرایی النقب حالت تنش حاکم است و ارتباط با زندانیان حماس و جهاد اسلامی در برخی بخش‌ها قطع شده است.

 

احمد القدره، مدیر دفتر اطلاع رسانی اسرای فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی، از جوانان مبارز فلسطینی خواست تا در اعتراض به حمله وحشیانه زندانبانان صهیونیست به زندانیان فردا جمعه نقاط تماس با اشغالگران را به آتش بکشند.

 

وی همچنین از ملت فلسطین خواست برای نشان دادن خشم مردمی و گروه‌های فلسطینی از تجاوزات صهیونیست‌ها به اسرا، فردا پس از نماز جمعه تظاهرات گسترده برگزار کنند.

 

القدره خاطرنشان کرد: پس از ورود اسرا به اعتصاب دسته جمعی، همه فلسطینی‌ها باید در حمایت از آنها در مسیر مبارزه با ظلم زندانبانان صهیونیست، آماده باش عمومی اعلام کنند و به خیابان‌ها بیایند.

 

این تحولات در حالی صورت می‌گیرد که واحدهای سرکوبگر اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی صبح امروز پنج‌شنبه به طرز وحشیانه‌ای به زندان النقب یورش بردند و زندانیان این بخش را به مقصد نامعلومی منتقل کردند.

 

همچنین انجمن اسرای فلسطینی «واعد» نیز اعلام کرد که حمله فعلی اشغالگران به اسرای فلسطینی بزرگترین حمله در سال‌های اخیر است و دو روز پس از بازدید ایتمار بن غفیر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از زندان و صدور دستور برای تشدید حملات به اسرا انجام می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار