قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

برگزاری اولین اجلاسیه مردمی‌سازی دولت با حضور رئیس جمهور

معاون هماهنگ‌کننده دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت از برگزاری اولین اجلاسیه مردمی‌سازی دولت با حضور آیت‌الله رئیسی در روز شنبه 28 مردادماه، خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی دهقان معاون هماهنگ‌کننده دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت، با اشاره به برگزاری اولین اجلاسیه مردمی‌سازی دولت،‌ گفت: این رویداد فردا (شنبه، ۲۸ مردادماه) در سالن اجلاس سران برگزار شود.

 

وی افزود: در این رویداد، دستیاران مردمی‌سازی دولت در وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها حضور خواهند داشت. همچنین، جمعی از مدیران دولتی نیز مهمان این مراسم هستند.

 

معاون هماهنگ‌کننده دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت با اشاره به اینکه آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت، گفت: محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی قرب بقیه الله الاعظم(عج)، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه، حجت‌الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای امنیت ملی از دیگر سخنرانان این مراسم هستند.

 

دهقان با اشاره به اهداف برگزاری اولین اجلاسیه مردمی‌سازی دولت، بیان کرد: همگرایی بین مجموعه‌ حلقه‌های میانی و دستیاران مردمی سازی، ارائه مدل‌ها و الگوهای مردمی‌سازی در کشور، تبادل دانش حلقه‌های میانی و ارائه مدل‌های به کارگیری مردم از اهداف برگزاری این اجلاسیه است.

 

معاون هماهنگ‌کننده دستیار رئیس جمهور در پایان با اشاره به دیگر برنامه‌های این اجلاسیه، اظهار کرد: در مدت فعالیت دستیاران مردمی‌سازی دولت، تولیداتی در حوزه کتاب صورت گرفته است که این کتاب‌ها رونمایی خواهد شد. همچنین، پوستر رویداد «شهریاران» که الگونمایی از اقدامات در راستای مردمی‌سازی است هم رونمایی خواهد شد تا این رویداد رسماً از فردا آغاز شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر