قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

آخرین اخبار از پیگیری ویژه پرداخت معوقات بازنشستگان در مجلس

آخرین اخبار از پیگیری ویژه پرداخت معوقات بازنشستگان در مجلس رییس مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی گفت: در تلاشیم مطالبات و معوقات بازنشستگان با محوریت صندوق بازنشستگی کشوری به جای خوبی برسد به طوری که مطالبات برای این یک دهه معوقه نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۲۱۳
به گزارش راهبرد معاصر؛  مجید انصاری در اجلاس روسای آموزش و پرورش استان فارس که همزمان با اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور در شیراز درحال برگزاری است گفت: در برنامه ۵ ساله هفتم چند مسئله در رابطه باحمایت از بازنشستگان از طرف کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مطرح و تصویب شده است.
 
رییس مجمع نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی در تشریح این مسائل افزود:  ارائه خدمات رفاهی شاغلین در سازمان ها و وزارت خانه ها به بازنشستگان، ارائه خدمات درمانی در ۲ سطح عادی و تکمیلی که در سطح تکمیلی در دو سطح خدماتی که با تفاوت در پرداخت مبلغی که خدمات گیرنده دارد انجام شود.  
 
نماینده مردم شهرستانهای ممسنی و‌رستم در مجلس شورای اسلامی در تشریح دیگر مسائل افزود: در تلاشیم حداقل ۹۰ درصد دریافتی شاغلین شامل حقوق دوران بازنشستگی گردد و رتبه بندی شاغلین به بازنشستگان نیز تعمیم داده شود.
 
وی ادامه داد: سعی داریم مطالبات و معوقات بازنشستگان از سال ۱۳۹۲ به بعد با محوریت صندوق بازنشستگی کشوری نیز به جای خوبی برسد که مطالبات برای این  یک دهه معوقه نباشد.
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار