سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

تعدادی نمایندگان مجلس از دولت به دیوان محاسبات شکایت کردند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از شکایت تعدادی از نمایندگان به دیوان محاسبات از دولت برای اجرا نکردن قوانین مصوب پارلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 24
کد خبر: ۲۰۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمهدی فرشادان عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با انتقاد از دولت برای اجرا نکردن قوانین مصوب مجلس، گفت: طبق اطلاعی که به دست آورده‌ایم، دولت متأسفانه اغلب مصوبات مجلس را اجرا نمی‌کند.

 

وی با تأکید بر اینکه دولت، مصوبات مجلس را به صورت دلخواه خودش اجرا می‌کند، اظهار داشت: بعضا مشاهده شده که مجلس در مواردی، از جمله بودجه‌های سنواتی مصوباتی دارد، اما دولت با توجیه اینکه توان اجرای آنها را ندارد، آیین‌نامه‌های مربوطه را تصویب نمی‌کند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: ضررهای ناشی از اجرا نکردن قانون بیشتر از اجرا کردن قوانین ناقص است، شاید در برخی موارد مصوبات و قوانین مجلس واقعا دارای اشکالاتی باشد، اما این دلیلی بر اجرا نکردن آنها از سوی دولت نیست.

 

فرشادان ادامه داد: دولت می‌تواند برای اصلاح قوانین مجلس، لوایحی ارائه کند تا مصوبات اصلاح شود، نه اینکه با توجیه اینمه مصوبات غیرکارشناسی و ناپخته است، آنها را اجرا نکند، این برای کشور اسیب‌زاست.

 

وی اضافه کرد: بر همین اساس، تعدادی از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به دیوان محاسبات، شکایت خود را از دولت درباره اجرا نکردن قانون اعلام کرده‌اند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم دیوان محاسبات به موضوع شکایت نمایندگان رسیدگی کرده و نظر کارشناسی و قانونی خود را اعلام کند؛ تخطی از اجرای قانون برای کشور پسندیده نیست.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار