عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

اسموتریچ تهدید به استعفا کرد

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در جریان گفت‌و‌گو‌ها در مورد اصلاحات بودجه این رژیم، تهدید به استعفا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 19
کد خبر: ۲۸۶۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی این رژیم در جریان بحث‌ها در مورد اصلاحات بودجه ۲۰۲۵ تهدید به استعفا کرد.

این شبکه اعلام کرد که اسموتریچ به دلیل کاهش بودجه‌ای که قرار است برای تأمین هزینه‌های جنگ انجام شود، مورد حمله وزرا قرار گرفت.

روزنامه گلوبز گزارش داد، اسرائیل در مسیر افزایش کسری مالی برنامه‌ریزی شده خود در سال جاری به ۵.۲٪ از تولید ناخالص داخلی است، در حالی که تخمین قبلی تنها ۴.۹٪ بود.

به گزارش روزنامه اقتصادی گلوبز رژیم صهیونیستی، این امر به دلیل افزایش هزینه‌های نظامی برای جنگ ۲۲ ماهه غزه و جنگ با ایران در ۱۳ ژوئن است.

این روزنامه اعلام کرد که کابینه اسرائیل امروز، (سه‌شنبه) پس از ماه‌ها آماده‌سازی در وزارت دارایی، تشکیل جلسه خواهد داد تا در مورد افتتاح بودجه دولت برای سال جاری و افزایش سقف هزینه‌ها تصمیم‌گیری کند.

این روزنامه افزود که وزارتخانه‌های دارایی و جنگ در ابتدا با افزایش بیش از ۲۸ میلیارد شکل (۸.۲۸ میلیارد دلار) به بودجه ۲۰۲۵ موافقت کردند، اما در نهایت، وزارت جنگ ۳۱ میلیارد شکل (۹.۱۷ میلیارد دلار) افزایش دریافت خواهد کرد.

به گزارش این روزنامه، وزارت دارایی اعلام کرده است که افزایش بودجه ارتش اسرائیل باید برای ادامه عملیات نظامی فشرده تا پایان سال ۲۰۲۵ کافی باشد و همچنین از سناریوی اشغال غزه پشتیبانی می‌کند.

این روزنامه صهیونیستی گزارش داد که سقف کل هزینه‌ها تقریباً به ۶۵۰ میلیارد شکل (۱۹۲.۲ میلیارد دلار) افزایش خواهد یافت.

گلوبز اعلام کرد که بودجه فعلی ۲۰۲۵ بر اساس حداکثر کسری مالی ۴.۹٪ از تولید ناخالص داخلی، معادل تقریباً ۹۸ میلیارد شکل (۲۸.۹ میلیارد دلار) تدوین شده است.

این روزنامه خاطرنشان کرد که افزایش جدید، که معادل ۰.۳٪ از تولید ناخالص داخلی است، به معنای افزایش کسری بودجه تقریباً ۶ میلیارد شکل (۱.۷ میلیارد دلار) است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار