وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

شهادت ۳ نفر و مصدومیت ۲۹ از امدادگران هلال‌احمر در حملات اسرائیل

شهادت ۳ نفر و مصدومیت ۲۹ از امدادگران هلال‌احمر در حملات اسرائیل سخنگوی جمعیت هلال احمر از شهادت ۳ امدادگر و مصدومیت ۲۹ نفر از امدادگران هلال احمر در حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی خالدی در این باره گفت: متأسفانه رژیم صهیونیستی با زیرپا گذاشتن تمام قوانین بین‌المللی، مستقیماً نیرو‌های امدادی و تجهیزات ما را مورد حمله قرار می‌دهد و هیچ ارزشی برای جان افراد غیرنظامی قائل نیست.

وی افزود: تاکنون ۳ نفر از امدادگران ما در استان‌های تهران و آذربایجان شرقی به شهادت رسیده‌اند. همچنین ۲۹ نفر از امدادگران به شدت مجروح شده‌اند و دیگر امکان فعالیت امدادی را ندارند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر ادامه داد: علاوه بر این، یک بالگرد و یک آمبولانس هلال احمر نیز در این حملات آسیب جدی دیده‌اند. همچنین یک ساختمان توانبخشی هلال احمر نیز آسیب دیده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار