دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تأکید رئیس مجلس الجزایر بر توسعه همه‌جانبه روابط با ایران

رئیس مجلس الجزایر در دیدار با امیرعبداللهیان روابط ایران و الجزایر را عالی توصیف و بر ضرورت توسعه روابط ۲ کشور در ابعاد مختلف به‌ویژه مناسبات اقتصادی، تجاری و پارلمانی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر. «ابراهیم بوغالی» رئیس مجلس ملی مردمی الجزایر که به تهران سفر کرده، عصر روز دوشنبه ۳۰ مرداد ماه با حضور در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار درباره موضوعات مورد اهتمام مشترک و زمینه‌های توسعه همکاری‌های دو کشور از جمله در حوزه دیپلماسی پارلمانی گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به سطح روابط عالی سیاسی ایران و الجزایر، اراده جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات در ابعاد مختلف بویژه اقتصادی، تجاری، و گردشگری را مورد تأکید قرار داد.

 

وزیر امور خارجه همچنین ضمن تجلیل از مجاهدت‌های مردم الجزایر در مبارزه با استعمار و حمایت از فلسطین، اهانت‌های اخیر صورت گرفته علیه مقدسات اسلامی را محکوم و با اشاره به نقش مجالس کشورهای اسلامی برای مقابله با اسلام‌هراسی و اهانت علیه مقدسات اسلامی، توافق روسای مجالس ایران و الجزایر برای تشکیل نشست مجازی روسای پارلمان‌های اسلامی برای محکومیت اهانت‌های اخیر صورت گرفته علیه مقدسات اسلامی و قرآن کریم را مهم خواند.

 

رئیس مجلس ملی الجزایر نیز در این ملاقات ضمن اشاره به اشتراک دیدگاه دو کشور در بسیاری از موضوعات بین‌المللی و تشکر از حمایت جمهوری اسلامی ایران از عضویت الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل متحد، روابط ایران و الجزایر را عالی توصیف و بر ضرورت توسعه روابط دو‌ کشور در ابعاد مختلف بویژه مناسبات اقتصادی و تجاری و توسعه روابط پارلمانی تأکید کرد.

 

بوغالی در این دیدار حادثه تروریستی اخیر در شاهچراغ و هدف قرار دادن مردم بیگناه را محکوم‌کرد.

 

رئیس مجلس الجزایر همچنین با اشاره به نقش مخرب رژیم صهیونیستی در بسیاری از بحران‌ها و مشکلات جهان اسلام، بر حمایت کشورش از تحقق حقوق عادلانه ملت فلسطین، تأکید کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار