پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

سرلشکر باقری: همکاری‌ و ارتباط میان ایران و جمهوری آذربایجان در حال پیشرفت است

سرلشکر باقری: همکاری‌ و ارتباط میان ایران و جمهوری آذربایجان در حال پیشرفت است رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان،‌ گفت: سطح همکاری‌ها، ارتباط و تعامل بین نیرو‌های مسلح دوکشور در تمام حوزه‌ها در حال پیشرفت است و ما معتقدیم که نیرو‌های مسلح می‌توانند عامل تقویت، دوستی و برادری بین دو کشور شوند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران در گفت‌وگوی تلفنی با ژنرال «ذاکر حسن اف» وزیر دفاع جمهوری آذربایجان بر توسعه مناسبات و همکاری‌های دفاعی و نظامی دوجانبه تاکید کردند.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به توافقات ارزشمند در سنوات گذشته بین دو نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و آذربایجان خاطرنشان کرد: سطح همکاری‌ها، ارتباط و تعامل بین نیرو‌های مسلح دوکشور در تمام حوزه‌ها در حال پیشرفت است و ما معتقدیم که نیرو‌های مسلح می‌توانند عامل تقویت، دوستی و برادری بین دو کشور شوند.

 

سرلشکر باقری از آمادگی کامل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی جهت شرکت در کمیسیون مشترک نظامی در باکو خبر داد و تصریح کرد: ایجاد امنیت و آرامش در مرز‌های مشترک تنها با همدلی و وحدت بین کشور‌های همسایه امکان‌پذیر است و حضور بیگانگان در منطقه موجب تنش و اختلاف خواهد شد.

 

وزیر دفاع جمهوری آذربایجان نیز در این گفت‌وگو از آمادگی کامل نیرو‌های مسلح این کشور در خصوص ارتقاء سطح همکاری‌های دوجانبه نظامی و دفاعی خبر داد و گفت: ما همواره جمهوری اسلامی ایران را کشور دوست و نزدیک به خود می‌دانیم و از همکاری‌های نظامی در تمام حوزه‌ها استقبال می‌کنیم و انشالله بتوانیم میزبان خوبی از هیئت ایرانی در آینده نزدیک در کمیسیون مشترک نظامی در باکو باشیم.

 

در پایان این گفت‌وگوی تلفنی، ژنرال ذاکر حسن اف از سرلشکر باقری رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران جهت سفر به کشور آذربایجان دعوت بعمل آورد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار