دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

نخست وزیر قطر: از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کنیم

نخست وزیر قطر تأکید کرد که این کشور از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کند چراکه این توافق به کاهش تنش در منطقه کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 25
کد خبر: ۲۰۱۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر قطر ابراز امیدواری کرد که توافق اخیر تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری دوحه به مذاکرات بیشتری درباره موضوع هسته‌ای ایران منجر شود.

نخست وزیر قطر تأکید کرد که این کشور از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کند چراکه این توافق به کاهش تنش در منطقه کمک می‌کند.

وی درباره روابط با چین گفت: ما معتقدیم که روابطمان با چین هیچگونه ضرری برای آمریکا ندارد بلکه برعکس نتیجه خوبی دارد.

این مسئول قطری تأکید کرد: ما برای تقویت بخش انرژی و افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در زمینه‌های مختلف و تبدیل کشور به یک مقصد اقتصادی جهانی تلاش می‌کنیم. قطر یک میانجیگر شفاف صلح و قدرت اقتصادی برتر و هم‌پیمان مورد اعتماد برای حل بحران‌های بین‌المللی است.

آل ثانی درباره نقش قطر در پایان دوره اشغالگری آمریکا در افغانستان و تلاش‌های این کشور برای تحقق توافق میان طالبان و واشنگتن صحبت و تأکید کرد: قطر توانست بیش از ۸۰ هزار نفر را از افغانستان خارج کند. قطر تلاش می‌کند تا نقشی در تقویت ثبات داشته باشد. ما برای مذاکره و همکاری میان کشور‌ها و از بین بردن تمام مشکلات در منطقه و عبور از بحران‌ها تا زمان تحقق ثبات تلاش می‌کنیم.

وی درباره عادی‌سازی روابط میان تل آویو و ریاض گفت: ما هنوز خبر رسمی درباره ارتباط عربستان و اسرائیل را نشنیده‌ایم. درباره چنین اقدامی هر کشوری از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس خودش تصمیم می‌گیرد. قطر درباره این مسئله به طرح صلح عربی توجه می‌کند. اسرائیلی‌ها اراضی فلسطینی را اشغال می‌کنند و این موضوع اصلی است.

وی تأکید کرد: جنگ در اوکراین به بخش انرژی جهانی خسارت زد و موجب بحران غذایی شد. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار