نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

نخست وزیر قطر: از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کنیم

نخست وزیر قطر تأکید کرد که این کشور از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کند چراکه این توافق به کاهش تنش در منطقه کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 25
کد خبر: ۲۰۱۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر قطر ابراز امیدواری کرد که توافق اخیر تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری دوحه به مذاکرات بیشتری درباره موضوع هسته‌ای ایران منجر شود.

نخست وزیر قطر تأکید کرد که این کشور از توافق ایران و عربستان حمایت می‌کند چراکه این توافق به کاهش تنش در منطقه کمک می‌کند.

وی درباره روابط با چین گفت: ما معتقدیم که روابطمان با چین هیچگونه ضرری برای آمریکا ندارد بلکه برعکس نتیجه خوبی دارد.

این مسئول قطری تأکید کرد: ما برای تقویت بخش انرژی و افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در زمینه‌های مختلف و تبدیل کشور به یک مقصد اقتصادی جهانی تلاش می‌کنیم. قطر یک میانجیگر شفاف صلح و قدرت اقتصادی برتر و هم‌پیمان مورد اعتماد برای حل بحران‌های بین‌المللی است.

آل ثانی درباره نقش قطر در پایان دوره اشغالگری آمریکا در افغانستان و تلاش‌های این کشور برای تحقق توافق میان طالبان و واشنگتن صحبت و تأکید کرد: قطر توانست بیش از ۸۰ هزار نفر را از افغانستان خارج کند. قطر تلاش می‌کند تا نقشی در تقویت ثبات داشته باشد. ما برای مذاکره و همکاری میان کشور‌ها و از بین بردن تمام مشکلات در منطقه و عبور از بحران‌ها تا زمان تحقق ثبات تلاش می‌کنیم.

وی درباره عادی‌سازی روابط میان تل آویو و ریاض گفت: ما هنوز خبر رسمی درباره ارتباط عربستان و اسرائیل را نشنیده‌ایم. درباره چنین اقدامی هر کشوری از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس خودش تصمیم می‌گیرد. قطر درباره این مسئله به طرح صلح عربی توجه می‌کند. اسرائیلی‌ها اراضی فلسطینی را اشغال می‌کنند و این موضوع اصلی است.

وی تأکید کرد: جنگ در اوکراین به بخش انرژی جهانی خسارت زد و موجب بحران غذایی شد. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار