پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

نماینده مجلس: هدف «بریکس» چند جانبه‌گرایی در عین وحدت و استقلال است

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بریکس مهم ترین محملی است که در حال حاضر اقتصادهای نوظهور دنیا تشکیل داده‌اند و هژمونی دلار و عملکرد یگانه دلار به عنوان تنها ارز بین المللی را به چالش خواهد کشید و در آینده از بین خواهد برد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا مرحبا نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت عضو ایران در گروه بریکس،گفت: کشورهای تشکیل دهنده‌های گروه بریکس 40 درصد جمعیت جهان و بخش عظیمی از اقتصاد دنیا را در اختیار دارند. بریکس پتانسیل خیلی بالایی دارد. یکی از ماموریت‌هایی که بریکس برای خودش تعریف کرده است چند جانبه‌گرایی در عین وحدت و استقلال است.

 

وی افزود: بریکس مهم ترین محملی است که در حال حاضر اقتصادهای نوظهور دنیا تشکیل داده‌اند. هژمونی دلار و عملکرد یگانه دلار به عنوان تنها ارز بین المللی را به چالش خواهد کشید و در آینده از بین خواهد برد.

 

نماینده مردم آستارا در مجلس گفت: کشورهای بریکس با ارزهای ملی معامله خواهند کرد که با توجه به ظرفیتی که وجود دارد و بخش بزرگی از اقتصاد دنیا را در اختیار دارند روزهای روشنی دیگر برای دلار وجود ندارد و در آینده هژمونی یکه تازی دلار از بین خواهد رفت.

 

وی اظهار داشت: اگر گروه بریکس بتواند این تکثر و چند جانبه‌گرایی را در کنار احترام به استقلال کشورها رعایت کند به نظر می‌آید یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی است در اقتصاد دنیا بعد از جنگ جهانی دوم افتاده است. بریکس خواهد توانست بخش زیادی از فشارهایی که تحریم‌ها بر اقتصادمان داشته‌اند را بردارد و این استقلال و چند جانبه گرایی منافع کشور را تامین خواهد کرد.

 

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکی از شاهکارهای دیپلماسی دولت سیزدهم عضویت در گروه‌ها یبین المللی چون بریکس و شانگهای بوده است. دولت‌ها برنامه‌های متعددی دارند که برای تحقق آن درخواست عضویت به گروهای بین امللی می‌دهند تا با عضویت در آن گروه به هدف‌هایی که برنامه ریزی کرده اند برسند. علاوه بر آن این پیمان‌نامه‌ها دستورالعمل‌ها ، رسالت‌هایی دارند وظایفی را باید کشورهای عضو انجام دهند در مجموع عضویت ایران در بریکس بر اقتصاد کشور تاثیر مثبتی خواهد گذاشت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده