مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت دلار آمریکا در بازار غیر رسمی، به ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید / سکه در کانال ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴ شیوه جدید واریز کالابرگ الکترونیکی از آذرماه اجرا خواهد شد قانون جدید خرید سابقه بیمه/ همه چیز درباره محاسبه هزینه‌ها اعلام نتایج قرعه کشی سایپا آبان ۱۴۰۴ + اسامی برندگان و نحوه واریز وجه پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

عقب‌نشینی دیوار از درج قیمت‌های نجومی مسکن

در حالی پلتفرم دیوار چند روز قبل آگهی فروش مسکن با قیمت‌های نجومی را در سایت خود بارگذاری کرده بود که این مجموعه پس از پیگیری‌های تسنیم قیمت‌های خود را اصلاح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر،  هفته گذشته سایت دیوار یک آگهی را در سایت خود بارگذاری کرد. این آگهی در دسته آپارتمان با تایید سایت دیوار برای کاربران قابل مشاهده شده بود و مالک، واحد مسکونی خود را با قیمت هر مترمربع 323 میلیون و 170 هزار تومان برای فروش عرضه کرده بود.

 

آپارتمانی 41 متری نوساز در منطقه جیحون، با آسانسور و پارکینگ و فاقد انباری که با قیمت اعلام شده بیش از 9.5 میلیارد تومان! اما بررسی قیمت واحدهای این منطقه حاکی از آن بود بسته به سن آن برای واحدهای چند ساله 45 میلیون تا حدود 80 میلیون تومان برای واحدهای نوساز است.

 

این مسئله باعث شده تا خبرنگار تسنیم با مالک آپارتمان تماس بگیرد. وی با ابراز بی‌اطلاعی از این قیمت عنوان کرد دچار اشتباه در درج مشخصات و قیمت شده و به‌زودی آنرا اصلاح خواهد کرد. در ادامه با مجموعه دیوار نیز تماس گرفته شد که کارشناس این پلتفرم در پاسخ به دلیل تایید قیمت 323 میلیون تومانی برای هر مترمربع واحد مسکونی در محدوده جیحون عنوان کرد قیمت مذکور نرخ اعلامی از سوی مالک بوده و دیوار مسئولیتی در این زمینه ندارد.

 

پیگیری‌ها از روابط عمومی دیوار برای جلوگیری از درج قیمت‌های نجومی و عجیب مسکن در این سایت نتیجه‌ای در بر نداشت. این در حالی است که امروز آگهی موردنظر اصلاح شده و قیمت هر مترمربع حدود 82 میلیون تومانی برای واحد 41 متری درج شده است. به‌عبارت دیگر قیمت واحد مذکور با نرخ اصلاح شده حدود 3.3 میلیارد تومان است.

 

به گزارش تسنیم، پلتفرم‌هایی مانند دیوار خواسته یا ناخواسته به محلی برای قیمت‌سازی مسکن و بر هم زدن این بخش تبدیل شده‌اند. موضوعی که لازم است دستگاه‌های نظارتی در اسرع وقت به آن ورود کرده و مانع از درج‌ قیمت‌های عجیب و قریب برای واحدهای مسکونی شوند.

 

رئیس‌جمهوری روز گذشته در یازدهمین جلسه شورای عالی مسکن با اشاره به مشکلاتی که سکوهای انتشار آگهی در حوزه قیمت‌سازی برای مردم ایجاد کرده‌اند گفته بود: در قدم اول نظارت بر سکوها باید از سوی خود اتحادیه‌ها انجام شود. قانون نیز همین را خواسته است که اتحادیه‌های صنفی خود مامور و مسئول باشند و نگذارند عضوی از آن صنف به مردم اجهاف کند. مسئله سکوها و پلتفرم‌ها حتما باید ساماندهی شود، به نحوی که قیمت‌سازی و سوداگری در این فضا انجام نشود./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار