تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

علت تاخیر در ارسال برخی گذرنامه اعلام شد

علت تاخیر در ارسال برخی گذرنامه اعلام شد رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه گفت: کسانی که هنوز گذرنامه برایشان ارسال نشده می‌توانند با مراجعه به اداره گذرنامه نقص اطلاعات را رفع کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ علی ذوالقدر رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه گفت: از ابتدای امسال تا به امروز بیش از ۳ میلیون و ۱۰ هزار جلد گذرنامه بین‌المللی صادر و از طریق پست تحویل متقاضیان شده است.

 

وی ادامه داد: از اول محرم تا امروز بیش از ۸۳۵ هزار جلد گذرنامه زیارتی صادر و در اختیار زائران قرار گرفته است که بخش زیادی از زائران با استفاده از این گذرنامه از طریق مرزها به کشور عراق سفر بدون هیچ مشکلی سفر کرده‌اند.

 

ذوالقدر بیان داشت: همچنین ۵۷۰ هزار جلد گذرنامه تاریخ منقضی به صورت رایگان و آنی تمدید شده و در اختیار زائرین قرار گرفته است.

 

وی گفت: گذرنامه زائران هیچ مشکلی در مرزها نخواهد داشت زیرا گذرنامه صادر شده کنترل نهایی را مرز انجام می‌دهد سیستم مرز را در کنار اتاق چاپ گذرنامه قرار داده‌ایم و همه آنها کنترل می‌شوند و اگر خوانده نشود مجدد صادر می‌کنیم تا زائران مشکلی در مرزها نداشته باشند و به راحتی عبور کنند.

 

ذوالقدر درباره تأخیر در ارسال گذرنامه‌ها گفت: امسال از ۲ درگاه اینترنتی و حضوری ثبت نام داشتیم و هنگام صدور گذرنامه از ۳ مقطع استعلام می‌کنیم که یکی از آنها اداره ثبت احوال است که ممکن فرد اطلاعاتی را که در اختیار کاربر گذاشته باشد با اطلاعات ثبت شده در اداره ثبت احوال مغایرت پیدا کند و یا ممکن است نقص‌هایی داشته باشد لذا افرادی که از زمان درخواست آنها مدت زیادی می‌گذرد چه کسانی که در سایت و چه کسانی که به صورت حضوری ثبت نام کرده اند و هنوز گذرنامه برایشان ارسال نشده می‌توانند با مراجعه به اداره گذرنامه نقص گذرنامه خود در همان لحظه رفع کنند و گذرنامه صادر می‌شود.

 

وی در پایان گفت: برای اتباع خارجی که مقیم ایران هستند طبق توافقی که با کشور عراق داشتیم دفترچه اقامت صادر می‌شود و مشکلی در ورود ندارد و تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار جلد دفترچه اقامت برای اتباع صادر شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار