آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

کرملین: فعالیت تروریستی رژیم کی‌یف ادامه دارد

کرملین: فعالیت تروریستی رژیم کی‌یف ادامه دارد سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه اکثر حملات پهپادی اوکراین با هدف زیرساخت‌های غیرنظامی این کشور انجام می‌شود، گفت که دیدار رؤسای جمهور روسیه و ترکیه در روزهای آینده انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (چهارشنبه) طی نشست خبری در کرملین به اظهار نظر درباره پاره‌ای از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی پرداخت.

 

پسکوف درباره حملات تروریستی اوکراین به خاک روسیه با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین گفت: «[ولادیمیر] پوتین [رئیس جمهور روسیه] به‌طور مداوم و بلافاصله تمام اطلاعات مربوط به عملیات نظامی ویژه و حملات پهپادی را دریافت می‌کند».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در واکنش به حملات پهپادی شب گذشته به فرودگاه منطقه «پسکوف» توضیح داد: «فعالیت تروریستی رژیم کی‌یف ادامه دارد و اکثریت قریب به اتفاق پهپادها به سمت اهداف غیرنظامی پرواز می‌کنند. کارشناسان نظامی در تلاش هستند تا خطوط پروازی این پهپادها را کشف کنند و اقداماتی را برای جلوگیری از چنین حملاتی انجام دهند».

 

سخنگوی کرملین درباره مذاکرات اوکراین با غرب جهت گرفتن تضمین‌های امنیتی برای کی‌یف نیز اظهار داشت: «ماهیت این روند نامشخص است و ما در آنجا اشاره‌ای به نگرانی‌های روسیه نشنیده‌ایم. حل مسائل مربوط به تضمین‌های امنیتی اوکراین بدون در نظر گرفتن نگرانی‌های امنیتی روسیه، اقدامی یک جانبه خواهد بود».

 

طبق این گزارش، پسکوف درباره مرگ «یِوگِنی پریگوژین» فرمانده شرکت پیمانکار نظامی خصوصی واگنر در جریان سانحه هوایی نیز گفت: «پرونده سقوط هواپیمای پریگوژین در کمیته تحقیق روسیه در حال رسیدگی است. این تحقیقات روسی است و صحبتی از تحقیقات بین‌المللی وجود ندارد».

 

به نوشته اسپوتنیک، وی در این‌باره اضافه کرد: «دلایل متعددی برای سقوط هواپیمای پریگوژین از جمله اقدام عامدانه ننگین در نظر گرفته می‌شود و باید منتظر نتیجه تحقیقات باشیم».

 

این مقام روس درباره دیدار «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای او در شهر سوچی نیز توضیح داد: «این دیدار به زودی در روسیه برگزار می‌شود و طی روزهای آینده اطلاع‌رسانی مقتضی به شما انجام خواهد شد».

 

امروز همچنین وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که «سرگئ لاوروف» وزیر خارجه این کشور و «هاکان فیدان» همتای ترکیه‌ای طی دیدار در مسکو، درباره روابط و همکاری‌های دوجانبه گفتگو خواهند کرد.

 

پسکوف درباره وقوع کودتای نظامی در گابن نیز اظهار داشت: «وضعیت در گابن مایه نگرانی عمیق است و ما در حال نظارت بر آنچه در آنجا اتفاق می‌افتد هستیم».

 

وی درباره احتمال سفر پوتین به چین نیز افزود: «هنوز خیلی زود است که در این‌باره صحبت کنیم، اما برنامه نسبتا فشرده‌ای برای تعامل بین روسیه و چین وجود دارد»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار