واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

کرملین: غرب از وضعیت جبهه نبرد خشمگین است

سخنگوی کرملین در واکنش به سفر امروز وزیر خارجه آمریکا به اوکراین، یادآور شد که موفقیت‌های نظامی روسیه در میدان نبرد باعث عصبی شدن نه تنها مقامات کی‌یف، بلکه پایتخت‌های غربی و از جمله واشنگتن شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه امروز در یک نشست خبری در مورد سفر آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به کی‌یف، ابراز عقیده کرد که کشورهای غربی نگران موفقیت‌های روسیه در درگیری با اوکراین شده‌اند.

 

سخنگوی کرملین  در پاسخ به یکی از خبرنگاران، گفت: «ما می‌دانیم که بلینکن به کی‌یف رسیده است، علاوه بر این از عصبیتی که اکنون نه تنها در کی‌یف، بلکه در پایتخت‌های اروپایی و در واشنگتن، در رابطه با روند عملیات ویژه نظامی تجربه می‌شود، آگاه هستیم.»

 

وی اطمینان داد که روسیه قصد دارد همچنان در جریان عملیات ویژه به اهداف خود دست یابد و نیروهای مسلح به خوبی وظایف خود در این رابطه با انجام میدهند.

 

بلینکن پیش از ظهر امروز وارد کی‌یف شد و با ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار کرد. وزیر خارجه آمریکا وعده داد که کمک‌های آمریکا در راه است.

 

دیمیتری پسکوف در این کنفرانس مطبوعاتی درباره انتصاب سرگئی شویگو به عنوان دبیر جدید شورای امنیت روسیه یادآور شد که مقام دبیری شورای امنیت برای کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و  ژنرال شویگو مسئولیت بزرگی دارد.

 

سخنگوی کرملین توضیح داد: «این یک مقام دولتی بسیار عالی با دامنه وظایف بسیار گسترده است که برای  امنیت کل کشور  بسیار بااهمیت است. مسلماً رئیس این نهاد دائماً با رئیس جمهور ولادیمیر پوتین در تماس است و مسئولیت بزرگ و سنگینی بر عهده دارد.»

 

به گفته او، نیکولای پاتروشف، دبیر سابق شورای امنیت هم به عنوان دستیار رئیس جمهور در مسائل کشتی سازی منصوب شده که حوزه فعالیت جدیدی برای وی خواهد بود.

 

پسکوف افزود: ولادیمیر پوتین همچنین فرمانی را درباره انتصاب‌های جدید در دفتر ریاست‌جمهوری امضا کرده که بر اساس آن، برخی مقامات طیف وسیعی از مسئولیت‌ها را  برعهده خواهند داشت./ تسنیم

ارسال نظر