ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد

وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد وزیر دفاع انگلیس پس از چهار سال با ارسال نامه‌ای به نخست‌وزیر رسماً از سمت خود کناره‌گیری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس پس از چهار سال از زمان برعهده گرفتن این سمت، با نامه‌ای به نخست‌وزیر این کشور، از مقام خود استعفا کرد.

 

روزنامه انگلیسی «دیلی تلگراف» در این خصوص گزارش کرد، بن والاس رسماً از سمت خود بعنوان وزیر دفاع بریتانیا استعفا کرد تا راه برای «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس برای اعلام جانشین وی هموار شود.

 

طبق این گزارش، والاس در نامه استعفای خود به نخست‌وزیر بریتانیا اعلام کرد که «خدمت در کنار مردان و زنان نیروهای مسلح و سرویس های اطلاعاتی ما که برای امنیت ما فداکاری می کنند باعث افتخار بوده است».

 

وی همچنین گفت: «پس از تأمل زیاد این تصمیم را گرفتم که درخواست کنم به من اجازه استعفا داده شود. من در سال ۲۰۰۵، کرسی خود را به دست آوردم و پس از سال‌ها زمان آن رسیده است که بر روی بخش‌هایی از زندگی که نادیده گرفته‌ بودم، سرمایه‌گذاری کنم و فرصت‌های جدیدی را کشف کنم».

 

والاس در پایان نام خود این‌گونه گفت: «از حمایت و دوستی شما سپاسگزارم. شما و دولت از حمایت مستمر من برخوردار خواهید بود».

 

رسانه‌های انگلیسی گزارش کردند که سوناک، درخواست استعفای بن والاس از سمت وزیر دفاعی بریتانیا را پذیرفته است.

 

اواخر تیرماه، رسانه‌های گزارش کرده بودند که در بحبوحه اظهارنظرات ضد و نقیض درباره تصمیم انگلیس برای معرفی «بن والاس» به‌عنوان گزینه‌ای برای جانشینی دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، والاس تصمیم به استعفا از سمت خود گرفته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار