انصارالله: امارات یک ابزار آمریکایی-صهیونیستی علیه ملت‌های عربی است دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است

ظریف بیاریتز را به مقصد تهران ترک کرد

وزیر امور خارجه ایران پس از چند ساعت حضور در بیاریتز محل برگزاری نشست سران گروه 7 و دیدار با رئیس جمهور و وزیر خارجه فرانسه راهی تهران شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که بعدازظهر امروز (یکشنبه) به دعوت «ژان ایو لودریان» همتای فرانسوی خود راهی بیاریتز محل برگزاری نشست سران گروه 7 شد تا دیداری با همتای خود داشته باشد، دقایقی قبل راهی تهران شد.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از ترک بیاریتز با انتشار تصاویری از گفت‌وگوهایش با مقام‌های فرانسوی در توئیترش نوشت: «دیپلماسی فعال ایران در راستای تحقق تعامل سازنده، ادامه دارد. در حاشیه اجلاس گروه 7 در بیاریتز، پس از گفت‌وگوهایی فشرده با ژان ایو لو دریان [وزیر خارجه فرانسه] و وزیر دارایی فرانسه، با امانوئل ماکرون [رئیس‌جمهور فرانسه] دیدار کردم. بعد نیز جلسه توجیهی مشترکی برای انگلستان و آلمان داشتیم.»

ظریف افزود: «مسیر پیش رو دشوار است، اما به امتحان کردنش می‌ارزد.»

 

از سوی دیگر الیزه مذاکرات صورت گرفته با ظریف را مثبت برشمرد.

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه بعدازظهر امروز این سفر را به دعوت لودریان وزیر امور خارجه فرانسه و برای ادامه رایزنی‌ها در خصوص ابتکارات اخیر بین روسای جمهور ایران و فرانسه برشمرد و البته تصریح کرد که در این سفر با هیأت آمریکایی ملاقات یا مذاکره‌ای صورت نخواهد گرفت.

 

از سوی دیگر کاخ الیزه نیز اعلام کرد که مذاکره‌ای بین ظریف و هیأت آمریکایی برنامه‌ریزی نشده است.

یک مقام فرانسوی هم با مهم برشمردن حضور وزیر خارجه ایران در محل برگزاری نشست گروه-7 ، تأکید کرد که هدف از دعوت ظریف به این نشست، کاهش تنش‌ها در منطقه است.

به گزارش فارس، سران گروه هفت از دیروز (شنبه) به مدت 2 روز در شهر بیاریتز فرانسه گردهم آمدند.

وزیر خارجه ایران قرار است پس از بازگشت به تهران در سفری آسیایی به چین، ژاپن و مالزی برود.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار