انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد جزئیات ظرفیت پذیرش ۵ گروه آزمایشی کنکور اعلام شد شناسایی گروهک تروریستی در سیستان با سامانه ایرانی «سبب» هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است / اعلام مسیر‌های جایگزین اعمال محدودیت‌های ترافیکی در آزادراه‌های تهران-شمال و کرج-چالوس ترافیک سنگین و‌ پرحجم در جاده‌های شمال قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان

تهران گرمتر می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش تدریجی گرمای هوا و همچنین وزش باد و امکان انتقال گرد و غبار به استان خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، با توجه به گذر متناوب امواج، آسمان استان طی امروز (۹ شهریورماه) قسمتی ابری، به‌تدریج افزایش ابر و افزایش باد در برخی نواحی به‌ویژه در نیمه شمالی و در ارتفاعات گاهی رگبار باران و رعدوبرق و در ارتفاعات شمال شرق احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

 

همچنین تا روز دوشنبه (۱۳ شهریورماه) پدیده غالب در بیشتر نواحی استان وزش باد است، به‌گونه‌ای که در اواخر وقت روزهای شنبه تا دوشنبه (۱۱ تا ۱۳ شهریورماه) افزایش سرعت وزش باد و امکان انتقال گردوغبار از استان‌های مجاور و به دنبال آن کاهش موقت کیفیت هوا و در ارتفاعات گاهی بارش پراکنده به‌ویژه در ارتفاعات شمال شرق استان با احتمال رعد و برق مورد انتظار است.

 

براساس این گزارش، طی روزهای آینده روند تدریجی افزایش دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

 

لازم به ذکر است که با توجه به هشدار زرد شماره ۳۴ مورخ ۸ شهریورماه، آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها در نواحی شمال شرق و ارتفاعات برای امروز (۹ شهریورماه) دور از انتظار نیست.

 

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و فیروزکوه (امین‌آباد) با کمینه دمای ۸ درجه سانتیگراد خنک ترین ایستگاه‌های استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

 

آسمان تهران فردا ( ۱۰ شهریورماه) صاف تا کمی‌ ابری، گاهی با وزش باد، در بعد از ظهر افزایش ابر، در بعضز ساعت‌ها غبار رقیق با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی ‌شنبه (۱۱ شهریورماه) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و اواخر وقت افزایش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۶درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار