نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

پکن: آمریکا بزرگترین تهدید اتمی برای جهان است

پکن: آمریکا بزرگترین تهدید اتمی برای جهان است سخنگوی وزارت دفاع چین با بیان اینکه آمریکا اولین کشور دارای سیاست بازدارندگی اتمی تهاجمی است، گفت که واشنگتن برای حفظ سلطه خود به هر وسیله‌ای متوسل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر. ادعاها و ابراز نگرانی‌های مقامات آمریکایی درباره قابلیت و صنعت نظامی اتمی چین و روسیه، با واکنش تند دولت پکن همراه شد.

 

«وو کیان» سخنگوی وزارت دفاع چین امروز (پنجشنبه) با بیان اینکه آمریکا بزرگترین تهدید اتمی برای جهان است، گفت که واشنگتن برای حفظ سلطه خود به هر وسیله‌ای متوسل می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وو طی نشست خبری در پکن توضیح داد: «ادعاهای آمریکا چیزی جز تکرار یک آهنگ قدیمی نیست که به اصطلاح در بزرگ جلوه‌دادن تهدید هسته‌ای چین می‌دمد. آنها به دنبال بهانه‌ای برای ایجاد نیروهای اتمی خود هستند. چین به شدت با این موضوع مخالف است».

 

وی با بیان اینکه واشنگتن دارای پیشرفته‌ترین و مرگبارترین تسلیحات اتمی در جهان است، تاکید کرد: «در واقع این آمریکا است که بزرگترین تهدید هسته‌ای برای جهان به‌شمار می‌رود».

 

این مقام نظامی چین ادامه داد: «آمریکا اولین کشوری است که سیاست بازدارندگی هسته‌ای تهاجمی را دنبال می‌کند و همچنان به سرمایه‌گذاری هنگفت در پیشبرد کوچک‌سازی تسلیحات اتمی برای استفاده در میدان جنگ ادامه می‌دهد».

 

به نوشته اسپوتنیک، وو همچنین افزود: « آمریکا به بهانه تقویت بازدارندگی هسته‌ای فراگیرد، خطرات اتمی را به منطقه آسیا و اقیانوسیه گسترش می‌دهد و برای حفظ سلطه هسته‌ای تمام تلاش خود را به کار بسته است».

 

پیش از این، «آنتونی کاتن» رئیس فرماندهی راهبردی در وزارت دفاع آمریکا با بیان اینکه چین به گسترش نیروی نظامی اتمی خود ادامه می‌دهد، گفته بود که واشنگتن نگران تمام تحولات در حوزه تسلیحات اتمی چین است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار