سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد

سرلشکر صفوی: هندسه نظم جدید جهانی شکل خواهد گرفت

سرلشکر صفوی: هندسه نظم جدید جهانی شکل خواهد گرفت مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: هندسه نظم جدید جهانی بر اساس شکل‌گیری چندجانبه و چند قطبی شدن قدرت شکل خواهد گرفت که یکی از آن قدرت‌ها بروز و ظهور قدرت جهان اسلام است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 08
کد خبر: ۲۸۸۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی در حاشیه آغاز به کار سی و نهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: من اعتقاد به نظریه شکل گیری قدرت جهان اسلام در آینده را دارم. از نظر من در آینده جهان به سمت چندقطبی شدن قدرت می‌رود و قدرت آسیایی مرکب از چین، روسیه، هند و ایران شکل خواهد گرفت.

وی افزود: بر این اساس قدرت جهان اسلام از ۵۷ کشور مسلمان که حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون مسلمان را تشکیل می‌دهد و حدود ۶۸ درصد منابع انرژی شامل نفت و گاز را در اختیار دارند، شکل می‌گیرد و با وجود پیوستگی ملت‌ها و سرزمین‌های خود، این کشور‌های سازمان همکاری اسلامی می‌توانند به قطب قدرت جهان اسلام تبدیل شوند.

دستیار ویژه رهبر انقلاب اضافه کرد: البته در این راستا باید در ابتدا قدرت‌های منطقه‌ای شکل بگیرد. مثلاً در شمال آفریقا با محوریت مصر در شرق آسیا با محوریت اندونزی در غرب آسیا کشور‌های ایران و عربستان و ترکیه می‌توانند یک قدرت منطقه‌ای را تشکیل دهند.

وی ادامه داد: به عنوان یک معلم ژئوپولتیک (جغرافیای سیاسی) اعتقاد دارم که هندسه نظم جدید جهانی بر اساس شکل گیری چندجانبه گرایی و چند قطبی شدن قدرت که یکی از آن قدرت‌ها بروز و ظهور قدرت جهان اسلام و از همین جلسات شروع می‌شود.

سرلشکر صفوی درباره وحدت کشور‌های مسلمان گفت: وحدت بر اساس منافع مشترک و تهدید‌های مشترک شکل می‌گیرد که منافع یعنی اینکه همه ملت‌های مسلمان پیشرفت کنند و بتوانند زندگی راحتی داشته باشند و دشمن مشترک یعنی آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و ناتو هستند.

وی افزود: اگر مسلمانان بر اساس منافع و تهدید‌های مشترک در کنار هم جمع شوند، به بسیاری از آرزو‌های خود خواهند رسید ولی آمریکایی‌ها، اسرائیلی‌ها و برخی سران کشور‌های عربی و منطقه که دستشان در دست آمریکا و رژیم صهیونی است، نمی‌خواهند چنین وحدتی حاصل شود.

مشاور فرمانده کل قوا اضافه کرد: ۹۰ درصد احکام شیعیان و اهل سنت مشترک است. به عنوان نمونه در احکام عملی نماز، روزه، حج مسائل مشترک داریم و امیدوارم بر اساس قرآن و سنت، بر اساس عقلانیت و آزادی و استقلال مسلمانان این وحدت بروز و ظهور داشته باشد./ مهر 

کلمات کلیدی: سپاه صفوی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار