یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

مدودف: نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند

مدودف: نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با انتقاد از رزمایش‌های نظامی ژاپن در نزدیکی جزایر کوریل، گفت که توکیو با کمک واشنگتن در حال توسعه زیرساخت‌های نظامی و افزایش خرید تسلیحات است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه روز یکشنبه هشدار داد که نظامی‌سازی ژاپن، وضعیت شرق آسیا را پیچیده می‌کند.

 

مدودف در کانال تلگرامی خود نوشت: «مایه تأسف است که مقامات ژاپنی مسیری را برای نظامی‌سازی جدید این کشور دنبال می‌کنند. تمرین‌های نظامی در نزدیکی جزایر کوریل برگزار می‌شود که وضعیت را در منطقه آسیا و اقیانوسیه به‌طور جدی پیچیده می‌کند».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی همچنین اظهار داشت که ژاپن با کمک آمریکا، در حال توسعه زیرساخت‌های نظامی و افزایش خرید تسلیحات برای خود است.

 

وزارت امور خارجه و دفتر نخست وزیری ژاپن هنوز به این اظهارات رئیس جمهور سابق روسیه واکنش نشان نداده‌اند.

 

طبق این گزارش، وزارت دفاع ژاپن روز پنجشنبه بودجه نظامی ۵۳ میلیارد دلاری را برای سال آینده میلادی درخواست کرد که بخشی از بزرگترین افزایش هزینه‌های نظامی این کشور از زمان جنگ جهانی دوم است.

 

به نوشته رویترز، روابط روسیه و ژاپن به دلیل دهه‌ها اختلاف ارضی بر سر تعدادی از جزایر کوچک و تحت کنترل روسیه در حومه هوکایدو، دچار تنش و تیرگی شده است.مسکو جزایر مذکور را کوریل‌های جنوبی می‌نامد اما ژاپن ادعا می‌کند که آنها سرزمین‌های شمالی این کشور هستند.

 

پیش از این نیز دولت کره شمالی با انتقاد از افزایش هزینه‌های نظامی ژاپن به بهانه مقابله با این کشور، گفته بود که توکیو می‌خواهد به قدرت نظامی تبدیل شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار