ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

قالیباف: حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

رئیس مجلس با تاکید بر نقش محوری مردم برای حل مشکلات کشور تاکید کرد: اگر مشکلی برای حل شدن به معجزه نیاز داشته باشد این معجزه در دستان مردم است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با تاکید بر اینکه حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست، نوشت:

 

«حضرت امام خمینی (ره) می‌فرمود «مردم ولی نعمت ما هستند و ما باید از ولی‌نعمت خودمان قدردانی کنیم و خدمت کنیم به او و همین‌ها هستند که الان هم این کشور را حفظ می‌کنند و نظام این کشور را حفظ می‌کنند.» حق هم همین است. در جمهوری اسلامی اصل و اساس مردم هستند این انقلاب با اراده مردم شکل گرفت و امام این انقلاب به پشتوانه مردم بود که مسیر تحقق نظام اسلامی را گشود.

 

اینک ما مسئولانیم که باید شب را از روز نشناسیم و در پی حل مشکلات باشیم. اما اگر گمان کنیم که بناست مشکلات بدون مشارکت مردم حل شود، خطای بزرگی مرتکب شده‌ایم. مشارکت حقیقی آن زمانی رخ می‌دهد که قدرت این ملت به دست خودش در همۀ عرصه‌ها جاری و ساری شود. امثال منِ مسئول نمی‌تواند و نباید به مردم بگوید کنار بایستید تا من به‌تنهایی مشکلات را حل کنم. بلکه باید دست یاری به سوی مردم دراز کنیم و خود صرفاً فعالیت‌ها رو مدیریت و تولی‌گری کنیم. اگر مشکلی برای حل‌شدن به معجزه نیاز داشته باشد، این معجزه در دستان مردم است.

 

مثال بزنم. در نیروی انتظامی یا شهرداری این معجزه را در نظارت مردمی دیدیم. به‌جای آنکه گشت‌های شبانه‌روزی با هزاران نیرو در شهر مستقر کنیم، نظارت را به مردم سپردیم و بدین شکل، سامانه‌های 110 و 137 راه‌اندازی شد تا هر جرمی یا مشکلی در هرکجا رخ داد، فوراً مردم با یک تماس نیروهای آن سازمان را خبر دهند. این جمع‌سپاری و مردمی‌سازی در مجلس هم رقم خورد. برای نخستین بار، یک لایحه پیش از تصویب در معرض محک‌ و اصلاح‌های مردمی قرار گرفت و مسیر خود را پیدا کرد.

 

البته این‌ها صرفاً نمونه‌اند و شاهدی‌اند بر اینکه مشکلات را می‌توان با دستان خود مردم حل کرد. قدرت این مردم نیز در ذهن و بازوی جوانان و استعدادهای نهفتۀ کودکان و نوجوانان کشور است.»/ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار