پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

برنامه‌های سفر قالیباف به کرمان اعلام شد

رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در استان کرمان گفت: این کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری فردا ۳۰ خرداد ماه به کرمان سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین چناریان غروب ۲۹ خرداد ماه در نشست خبری اظهار کرد: در پی شهادت آیت الله رئیسی، کشور در آستانه انتخابات فوق‌العاده و غیر پیش‌بینی شده قرار گرفت و این انتخابات محدودیت زمانی دارد.

وی افزود: یک ویژگی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری این است از فرآیند برنامه‌ریزی و فرصت کامل فاصله گرفت و در بازه زمانی محدود ۵۰ روزه همه فرآیند‌ها به اجرا درآمد و بخش‌های مختلف دچار کار شبانه‌روزی شدند.

چناریان با اشاره به رقابت انتخاباتی ۶ کاندیدا بیان کرد: آقای قالیباف چهره سیاسی شناخته شده و با کارنامه و عملکرد مشخص است.

رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در استان کرمان گفت: خوشحالیم نقشی در گرم کردن تنور انتخابات داشته باشیم.

وی افزود: نمایندگان ستاد‌های انتخاباتی آقای قالیباف شهرستان‌های سطح استان فعال هستند و ستاد شهر کرمان نیز مستقل از ستاد استان تلاش خود را آغاز کرده است.

چناریان بیان کرد: معتقدیم برای ایجاد شور انتخاباتی و افزایش مشارکت باید فعالیت‌های تبلیغاتی، نشست‌های اقشاری و مشارکتی داشته باشیم و نخستین دیدار مردمی و سفر استانی آقای قالیباف فردا از کرمان آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این سفر نقطه مهمی در ایجاد شور انقلابی و مشارکتی با گفتمان مشخص خواهد بود، افزود: انتخاب کرمان به دلیل علاقه آقای قالیباف به مردم کرمان و شاید یکی از ریشه‌ها و ارتباط قلبی‌اش با مردم کرمان، شهید حاج قاسم سلیمانی است.

رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در استان کرمان گفت: گفتمان این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، راه شهدا و ادامه گفتمان مقاومت و اقتدار مردم است.

وی اظهار کرد: آقای قالیباف فردا بعد از ظهر به کرمان می‌آید و بعد از زیارت قبور شهدا، در سالن تلاش دیدار مردمی خواهد داشت. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده