ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پامپئو: اطلاعات قطعی داریم که آدریان دریا به سوریه می‌رود

پامپئو: اطلاعات قطعی داریم که آدریان دریا به سوریه می‌رود وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که این کشور اطلاعات قطعی در اختیار دارد که نفتکش ایرانی آدریان دریا به سوی سوریه می‌رود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد شنبه مدعی شد که واشنگتن اطلاعات قطعی در اختیار دارد که نفتکش ایرانی آدریان دریا به سوی سوریه می‌رود.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «ظریف‌،‌ وزیر امور خارجه ایران به انگلیس تضمین داد که نفتکش گریس 1/ آدریان دریا 1 به سوریه نمی‌رود. »

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه نوشت: «ما اطلاعات قابل اطمینانی داریم که این نفتکش به سوی بندر طرطوس سوریه می‌رود. من امیدارم که شرایط تغییر کند. اطمینان به ظریف اشتباه بزرگی است.»

 

 

پامپئو در حالی این سخنان را مطرح می‌کند که ساعتی پیش وزارت خزانه‌داری آمریکا نفتکش ایرانی آدریان دریا و کاپیتان ان را در لیست تحریم‌های خود قرار داد.

 

حدود دو ماه پیش هنگام عبور از منطقه جبل طارق توسط تفنگداران دریایی انگلیس توقیف شد. مقام‌های دولت محلی جبل طارق ادعا کرده این نفتکش در حال ارسال نفت به سوریه بوده و به دلیل نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه توقیف شده است.

 

جبل‌طارق سرانجام حدود دو هفته پیش این نفتکش را آزاد کرد. گریس‌1 از آن زمان نامش را به «آدریا‌ن‌دریا» تغییر داد و با پرچم جمهوری اسلامی ایران حرکتش را آغاز کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار