پارلمان فنلاند پیمان دفاعی با آمریکا را تصویب کرد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

پارلمان فنلاند پیمان دفاعی با آمریکا را تصویب کرد

پارلمان فنلاند پیمان دفاعی با ایالات متحده که اجازه حضور پایگاه‌های آمریکا در این کشور اروپایی هم مرز با روسیه را می‌دهد، تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 01
کد خبر: ۲۴۷۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری فرانسه گزارش داد که پارلمان فنلاند امروز دوشنبه یک پیمان دفاعی با آمریکا را تصویب کرده است که اجازه تقویت حضور نظامی و نگهداری تجهیزات نظامی در فنلاند را می‌دهد.

«توافق همکاری دفاعی» در ماه دسامبر توسط دولت فنلاند تایید شده بود.

این توافق که با هدف ادعایی تقویت قابلیت‌های دفاعی و امنیتی فنلاند به دست آمده، درحالی است که این کشور حوزه «نوردیک» در آوریل 2023 به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) پیوست.

هر دو این تحولات پس از آن اتفاق افتاد که کشورهای کوچک هم مرز با روسیه پس از شروع جنگ اوکراین در فوریه 2022، نگرانی‌هایی به لحاظ امنیتی و دفاعی داشتند.

 روابط فنلاند با کشور همسایه روسیه که یک هزار و 340 کیلومتر مرز مشترک دارد، به دنبال پیوستن هلسینکی به ناتو به شدت وخیم شد.

توافق تصویب شده در پارلمان فنلاند، دسترسی آمریکا به 15 پایگاه نظامی در فنلاند را مقدور می‌سازد و حضور و تمرین نیروهای آمریکایی و استقرار تجهیزات دفاعی در خاک این کشور اروپایی را ممکن می‌کند.

این همچنین همکاری بین دو کشور را در شرایط بحران تقویت می‌کند.

زمانیکه سوئد هم در 18 ژوئن توافق همکاری دفاعی را تصویب کرد، منتقدین اعتقاد داشتند که این پیمان درب را به روی استقرار تسلیحات هسته‌ای در این کشور باز می‌کند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار