پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

قول تشکیلات خودگردان به آمریکا درباره روند سازش عربستان و اسرائیل

منابع مطلع آمریکایی فاش کردند، رهبران تشکیلات خودگردان به واشنگتن قول داده‌اند، اقدامی که منجر به اخلال در روند تلاش‌های کاخ سفید در راستای سازی ریاض و تل‌آویو نخواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های فلسطینی اعلام کردند، شماری از دیپلمات‌های آمریکایی شاغل در وزارت خارجه این کشور در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی آمریکایی مدیا لاین فاش کردند، تشکیلات خودگردان متعهد شده است هیچ انتقادی از توافق سازش احتمالی بین ریاض و تل‌آویو نداشته باشد تا هیچ فشاری در این زمینه به عربستان در افکار عمومی وارد نشود.

یک مسئول آمریکایی در این رابطه گفت: دولت رئیس جمهو جو بایدن به شکل تنگاتنگی با عربستانی‌ها در حال مذاکره است و دو طرف به دنبال فراهم کردن بسته حمایت مالی و سیاسی ویژه‌ای برای تشکیلات خودگردان جهت راضی کردن فلسطینیان بوده تا از واکنش آن‌ها همانند آنچه که پس از امضای توافقنامه‌های ابراهیم در سال ۲۰۲۰ بین (رژیم) اسرائیل با امارات متحده عربی و بحرین شاهد آن بودیم، جلوگیری به عمل آید.

این دیپلمات تاکید کرد، مذاکرات حول محور بسته مالی سخاوتمندانه‌ای دور می‌زند که می‌تواند اقتصاد تشکیلات خودگردان را از شرایط فعلی خارج کند.

یک مسئول در تشکیلات خودگردان هم به این پایگاه اطلاع رسانی گفت: عربستان سعودی کشور بزرگی است که داری وزن سیاسی سنگینی بوده و منابع طبیعی گسترده‌ای است و ما هیچ شانسی برای قرار گرفتن در مقابلش نداریم از اینرو خواهان مشارکت در مذاکرات آن‌ها با آمریکایی‌ها هستیم.

گفتنی است رسانه‌های عبری زبان رژیم صهیونیستی هم هفته گذشته فاش کردند، تشکیلات خودگردان در راستای استفاده از شرایط به وجود آمده، لیستی از درخواست‌های خود را تسلیم عربستان کرده است و امیدوار است که ریاض آن را در مذاکرات خود با دولت آمریکا در رابطه با سازش با تل‌آویو، مطرح کند.

این اطلاعات با اعلام برخی از اخبار در مورد از سرگیری کمک‌های مالی ریاض به تشکیلات خودگردان همزمان شده است. / تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار