العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

تلفن‌همراه نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی هک شد

تلفن‌همراه 10 نماینده از جمله رئیس اپوزیسیون در پارلمان رژیم صهیونیستی هک شد و سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 09
کد خبر: ۲۰۳۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر. رسانه‌های صهیونیستی، بعدازظهر امروز (شنبه)، خبر دادند که تلفن‌‌های همراه شماری از اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) هک شده است.

 

براساس گزارش منابع صهیونیستی، تلفن همراه ۱۵ عضو کنست از اعضای حزب «یش عتید» بخصوص «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسون هک شده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند افرادی که تلفن همراه آن‌ها هک شده، دیگر قادر نیستند به حساب‌های کاربری خود در پیام‌رسان واتساپ وصل شوند و اطلاعات خود را ببیند.

 

سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) بلافاصله پس از اعلام این خبر وارد عمل شده و در حال تحقیق در این زمینه است.

 

هکرها طی ماه‌های گذشته بارها نهادها و سازمان‌های حیاتی رژیم صهیونیستی را هدف حملات سایبری گسترده قرار داده‌اند. «گابی پورتنوی» رئیس سازمان امنیت سایبری رژیم صهیونیستی، اواخر سال گذشته، اذعان کرده بود که این رژیم هر ماه با ده‌ها حمله سایبری مواجه است.

 

تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان) گزارش داده بود که پورتنوی از شدت و میزان این حملات «ابراز حیرت و تعجب» کرده است.

 

در جدیدترین این حملات، سازمان فضای سایبری رژیم صهیونیستی، اواخر مردادماه، اعلام کرده بود که «اطلاعات حساسی» از چند وبگاه صهیونیستی برای دوست‌یابی به بیرون درز کرده است.

 

سازمان فضای سایبری رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای گفته بود که سعی خواهد کرد حریم خصوصی کاربران را حفظ کند و همچنین با کمک شرکا تلاش خواهد کرد احتمال درز اطلاعات حساس را کاهش دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر