جنبش نجباء عراق تحویل سلاح به دولت را در شرایط کنونی رد کرد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه قطر به تهران با محوریت مذاکرات برای کاهش تنش‌ها ادعای ترامپ: تمامی مین‌ها از تنگه هرمز پاکسازی شدند پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، روز پیروزی نبود؛ روز دلقک بود! رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر انحلال قسد رسماً اعلام شد/ مظلوم عبدی مشاور جولانی شد فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت

وزارت خارجه آمریکا: غنی‌سازی ۶۰ درصدی ایران، هدف صلح‌آمیز ندارد

وزارت خارجه آمریکا: غنی‌سازی ۶۰ درصدی ایران، هدف صلح‌آمیز ندارد وزارت خارجه آمریکا با ادعای اینکه هیچ کشوری در جهان اورانیوم را برای اهداف صلح‌آمیز تا ۶۰ درصد غنی‌سازی نمی‌کند، گفت که تماس‌ها با نمایندگی سوئیس درخصوص توافق مبادله زندانیان با ایران ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 06
کد خبر: ۲۰۳۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه به اتهام‌زنی علیه جمهوری اسلامی ایران درخصوص غنی‌سازی ۶۰ درصدی اورانیوم پرداخت.

پاتل طی نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حول ذخایر اورانیوم غنی‌شده تا خلوص ۶۰ درصد در ایران، گفت: «ما آن گزارش‌های مطبوعاتی را در مورد میزان انباشت اورانیوم ۶۰ درصد غنی‌شده ایران دیده‌ایم، اما قرار نیست درباره گزارش آژانس که هنوز علنی نشده اظهار نظر کنیم».

به نوشته وبگاه وزارت خارجه آمریکا، وی در ادامه مدعی شد: «همانطور که قبلاً به صراحت گفته‌ایم، تولید اورانیوم غنی‌شده تا خلوص ۶۰ درصد در ایران، هیچ هدف صلح‌آمیز معتبری ندارد. هیچ کشور دیگری در جهان امروز از اورانیوم با غنای ۶۰ درصد برای اهداف مسالمت‌آمیز استفاده نمی‌کند».

این دیپلمات آمریکایی همچنین افزود: «من هیچ اطلاعات جدید دیگری در مورد بحث یا گفتگو در مورد موضوع هسته‌ای با ایران ندارم، و بنابراین اظهار نظر درباره آن را به زمانی که چند هفته پیش در مورد این موضوع صحبت کردیم، ارجاع می‌دهم».

پیش از این، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» با بیان اینکه گزارش محرمانه آژانس اتمی درباره ایران را مشاهده کرده، نوشت که در این گزارش آمده که رشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده تا خلوص ۶۰ درصد ایران رشد بسیار کُندی داشته است.  

پاتل در مواجه با این سوال که آیا گزارش آژانس اتمی را معتبر نمی‌داند، تاکید کرد: «من فقط در مورد گزارشی که هنوز عمومی نشده اظهار نظر نمی‌کنم. اما می‌گویم که ما به آژانس و مدیرکل آن [رافائل] گروسی اعتماد کامل داریم و البته به‌طور منظم با آنها در ارتباط هستیم».

وی درباره انتقال پنج آمریکایی بازداشت‌شده در ایران از زندان به حبس خانگی نیز اظهار داشت: «آن پنج نفر اکنون در حبس خانگی هستند. ما با کمک شرکای سوئیسی خود به نظارت دقیق بر سلامت و رفاه آنها ادامه می‌دهیم. این فرایند در حال انجام است».

بر این اساس، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد: «انتقال آنها به حبس خانگی، البته گام مثبتی [از سوی ایران] است، اما ما به کار خود ادامه می‌دهیم و هر کاری که می‌توانیم انجام می‌دهیم تا زمانی که این افراد به آمریکا بازگردند و به خانواده‌هایشان ملحق شوند»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار