بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

کدام داور ایرانی می‌تواند قضاوت دربی در قطر را برعهده داشته باشد؟

دربی ۱۰۲ در حالی قرار است در قطر و با سیستم VAR برگزار شود که در حال حاضر تنها یک داور ایرانی می تواند قضاوت آن را برعهده داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 08
کد خبر: ۲۰۳۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛دربی 102 پرسپولیس و استقلال در کشور قطر برگزار خواهد شد تا فدراسیون فوتبال و دو تیم با یک تیر چند نشان بزنند. موضوعی که علاوه بر درآمدزایی از طریق حق پخش تلویزیونی و بلیت‌فروشی دلاری، بحث استفاده از سیستم ویدئویی (VAR) را نیز برای اولین‌بار در دربی فراهم خواهد کرد تا حرف‌ و حدیث‌های همیشگی داوری در این بازی حساس، به حداقل برسد. اکنون سؤال مهم این است که کدام داور ایرانی می‌تواند با VAR قضاوت کند؟

 

موعود بنیادی‌فر، پیام حیدری، بیژن حیدری، حسن اکرمی و وحید کاظمی به‌عنوان پنج داور ایرانی در لیست الیت آسیا قرار دارند و تنها بنیادی‌فرد به‌عنوان داور وسط کلاس‌ها و دوره‌های مربوط به کمک داور ویدئویی را پشت سر گذاشته و مجوز قضاوت با این سیستم را دارد. علاوه بر بنیادی‌فرد، در بین کمک داورهای ایرانی نیز تنها محمدرضا منصوری به‌عنوان کمک داور بین‌المللی ایران می‌تواند در دیداری با استفاده از VAR قضاوت کند.

 

این در حالی است که برگزاری یک مسابقه با سیستم کمک داور ویدئویی نیاز به حدود 10 داور دارد که کلاس‌ها و دوره‌های مربوط به سیستم VAR را پشت سر گذاشته باشند و به این ترتیب برای برگزاری دربی 102 با این تکنولوژی، یک مشکل بزرگ وجود دارد.

 

اگر قرار باشد این دیدار پیش از آبان ماه برگزار شود، فقط موعود بنیادی‌فرد می‌تواند دربی را سوت بزند اما اگر بعد از این ماه باشد، با توجه به حضور داوران در کلاس آموزش VAR ممکن سایر داوران نیز شانس قضاوت را داشته باشند. قرار است 5 آبان، بیژن حیدری، کوپال ناظمی، حسن اکرمی، مرتضی منصوریان و امیر عرب‌براقی برای آموزش به عربستان بروند.

 

در واقع هر چه باشد تیم داوری داخل زمین ایرانی هستند و داورانی که در اتاق VAR حضور دارند از کشور قطر خواهند بود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده