قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد

زلنسکی مدعی شد: پوتین عامل کشته شدن پریگوژین است

زلنسکی مدعی شد: پوتین عامل کشته شدن پریگوژین است ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در یک نشست خبری به همتای روس خود درباره کشته شدن «یِوگنی پریگوژین» فرمانده گروه شبه‌نظامی «واگنر» اتهام زد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 09
کد خبر: ۲۰۳۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، با گذشت هفده روز از سقوط مرگبار هواپیمای حامل یوگنی پریگوژین و اتهام‌زنی‌های مقام‌ها و رسانه‌های غربی به روسیه در این باره، ولودیمیر زلنسکی ادعا کرد که کشته شدن فرمانده واگنر کار ولادیمیر پوتین بود.

 

هواپیمای سبک «امبرائر» که اول شهریور (۲۳ آگوست) در حال انتقال یوگنی پریگوژین فرمانده گروه شبه نظامی واگنر از سن‌پترزبورگ به مسکو بود در منطقه شمال مسکو سقوط کرد. این حادثه به مرگ تمامی ۱۰ سرنشین هواپیما از جمله دو مقام‌ ارشد واگنر، چهار مأمور حفاظت از پریگوژین و سه خدمه هواپیما شد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز جمعه (دیروز) مدعی شد که کشته شدن یوگنی پریگوژین کار ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بوده است.

 

وی در نشست خبری در کی‌یف علیه رئیس‌جمهور روسیه ادعا کرد: «این واقعیت که او پریگوژین را کشت-حداقل این اطلاعاتی است که همه ما در اختیار داریم – و این نشان‌دهنده عقلانیت او است و همچنین نشان‌دهنده این واقعیت می‌باشد که او ضعیف است».

 

اتهام زنی رئیس‌جمهور اوکراین به همتای روس در شرایطی مطرح شده که سخنگوی کرملین درباره سقوط هواپیمای حامل یِوگنی پریگوژین فرمانده گروه شبه‌نظامی واگنر گفته بود: «هنوز مدارک زیادی وجود ندارد که باید در جریان تحقیقات روشن شود. نتایج رسمی تحقیقات درباره سانحه هوایی که پریگوژین در آن کشته شد منتشر می‌شود».

 

دیمتری پسکوف در واکنش به اتهام‌زنی کشورهای غربی و اوکراینی‌ها به روسیه مبنی بر دست داشتن در قتل پریگوژین، تصریح کرده بود: «تمام این گمانه‌زنی‌ها دروغ محض است».

 

خبرگزاری انگلیسی رویترز در گزارش خود درباره سخنان زلنسکی علیه رئیس‌جمهور روسیه اتهام تندی علیه ولادیمیر پوتین مطرح و ادعا کرد: «بسیاری از منتقدان پوتین در جریان 23 سال حضور او در قدرت، تحت شرایطی نامشخص کشته شده‌ یا به سختی از مرگ فرار کرده‌اند».

 

اظهارات رئیس‌جمهور اوکراین علیه ولادیمیر پوتین در شرایطی مطرح شده که درگیری‌های نظامی و جنگ بین این دو کشور با مداخله شدید کشورهای غربی همچنان ادامه دارد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار