پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

زلنسکی مدعی شد: پوتین عامل کشته شدن پریگوژین است

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در یک نشست خبری به همتای روس خود درباره کشته شدن «یِوگنی پریگوژین» فرمانده گروه شبه‌نظامی «واگنر» اتهام زد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 09
کد خبر: ۲۰۳۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، با گذشت هفده روز از سقوط مرگبار هواپیمای حامل یوگنی پریگوژین و اتهام‌زنی‌های مقام‌ها و رسانه‌های غربی به روسیه در این باره، ولودیمیر زلنسکی ادعا کرد که کشته شدن فرمانده واگنر کار ولادیمیر پوتین بود.

 

هواپیمای سبک «امبرائر» که اول شهریور (۲۳ آگوست) در حال انتقال یوگنی پریگوژین فرمانده گروه شبه نظامی واگنر از سن‌پترزبورگ به مسکو بود در منطقه شمال مسکو سقوط کرد. این حادثه به مرگ تمامی ۱۰ سرنشین هواپیما از جمله دو مقام‌ ارشد واگنر، چهار مأمور حفاظت از پریگوژین و سه خدمه هواپیما شد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز جمعه (دیروز) مدعی شد که کشته شدن یوگنی پریگوژین کار ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بوده است.

 

وی در نشست خبری در کی‌یف علیه رئیس‌جمهور روسیه ادعا کرد: «این واقعیت که او پریگوژین را کشت-حداقل این اطلاعاتی است که همه ما در اختیار داریم – و این نشان‌دهنده عقلانیت او است و همچنین نشان‌دهنده این واقعیت می‌باشد که او ضعیف است».

 

اتهام زنی رئیس‌جمهور اوکراین به همتای روس در شرایطی مطرح شده که سخنگوی کرملین درباره سقوط هواپیمای حامل یِوگنی پریگوژین فرمانده گروه شبه‌نظامی واگنر گفته بود: «هنوز مدارک زیادی وجود ندارد که باید در جریان تحقیقات روشن شود. نتایج رسمی تحقیقات درباره سانحه هوایی که پریگوژین در آن کشته شد منتشر می‌شود».

 

دیمتری پسکوف در واکنش به اتهام‌زنی کشورهای غربی و اوکراینی‌ها به روسیه مبنی بر دست داشتن در قتل پریگوژین، تصریح کرده بود: «تمام این گمانه‌زنی‌ها دروغ محض است».

 

خبرگزاری انگلیسی رویترز در گزارش خود درباره سخنان زلنسکی علیه رئیس‌جمهور روسیه اتهام تندی علیه ولادیمیر پوتین مطرح و ادعا کرد: «بسیاری از منتقدان پوتین در جریان 23 سال حضور او در قدرت، تحت شرایطی نامشخص کشته شده‌ یا به سختی از مرگ فرار کرده‌اند».

 

اظهارات رئیس‌جمهور اوکراین علیه ولادیمیر پوتین در شرایطی مطرح شده که درگیری‌های نظامی و جنگ بین این دو کشور با مداخله شدید کشورهای غربی همچنان ادامه دارد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار