ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

زلنسکی: علی‌رغم خسارات زیاد، به ضدحملات ادامه می‌دهیم

زلنسکی: علی‌رغم خسارات زیاد، به ضدحملات ادامه می‌دهیم رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که امتیاز زمینی را به روسیه نمی‌دهد و ضدحملات همچنان ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۶۷

به گزارش راهبردمعاصر. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، در مصاحبه با شبکه خبری سی‌بی‌اس، هرگونه امتیاز ارضی به روسیه را به عنوان بخشی از یک توافق صلح بالقوه رد و تاکید کرد که کی‌یف باید بدون توجه به شرایط آب‌وهوا، ضد حمله خود را ادامه دهد.

 

مجری این شبکه خبری از او پرسید که آیا اوکراین زمینی را برای صلح به مسکو واگذار می‌کند و زلنسکی در پاسخ گفت: «نه. این قلمرو ماست.»

 

البته او جزئیاتی در این باره که آیا این مسئله درباره کریمه هم صدق می‌کند، ارائه نداد. کریمه در سال ۲۰۱۴ پس از انجام یک همه‌پرسی با اکثریت قاطع مردم به پیوستن به روسیه رای داد، اوکراین و حامیان غربی آن نتایج رای‌گیری را به رسمیت نشناختند.

 

زلنسکی همچنین اذعان کرد که حمله متقابل کی‌یف که بیش از سه ماه در جریان است، «خیلی سریع نیست»، اما ادامه داد: «نیرو‌های اوکراین بدون توجه به آب و هوا به راه خود ادامه خواهند داد. ما باید قلمرو خود را تا آنجا که ممکن است آزاد کنیم و به جلو برویم، حتی اگر کمتر از نیم مایل یا صد یارد باشد، نمی‌توانیم زمان را از دست بدهیم. آب و هوا و مواردی از این دست را فراموش کنید. حتی اگر نیرو‌های زمینی نتوانند حرکت کنند، اوکراین حملات پهپادی را دوچندان خواهد کرد.»

 

اظهارات زلنسکی درحالی مطرح می‌شود که به تازگی نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت که سربازان اوکراین در ادامه ضدحملات خود با نیرو‌های روسی مواجه خواهند بود، و از طرفی به دلیل فصل سرما باران و سرما نیز خواهد بود که می‌تواند تدارکات و مانور کلی را تضعیف کند و هر گونه شانس برای پیشرفت را از بین ببرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار