توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۱۵ مرداد تعطیل شد

گرد و خاک گسترده استان‌های غربی را در بر گرفت

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، امروز (۱۹ شهریور) وزش باد و گردوخاک برخی مناطق کشور را فرا گرفت و شعاع دید افقی در غرب را به ۱۰۰۰ متر کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین گزارش‌های ارسالی از ایستگاه‌های هواشناسی کشور به سبب وزش باد و گردوخاک، شعاع دید افقی در بخش‌هایی از استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، کردستان، آذربایجان غربی، همدان، مرکزی، قم و خراسان رضوی کاهش یافته است.

شدت گردوخاک در نواحی غربی کشور بیشتر از سایر مناطق گزارش شده است، به‌طوری‌که پیش از ظهر امروز (۱۹ شهریور) این پدیده شعاع دید افقی در «سرابله» در ایلام را به ۱۰۰۰، «قصرشیرین» در کرمانشاه به ۱۲۰۰، «سرآرود» در کرمانشاه به «۱۵۰۰»، سرپل ذهاب در کرمانشاه و «دره شهر» ایلام به ۲۵۰۰ و «جوانرود» کرمانشاه به ۲۰۰۰ متر کاهش داد.

وزش باد شدید با سرعت ۷۲ کیلومتر بر ساعت آبدانان ایلام را درنوردید و سبب کاهش دید افقی شد. در خوزستان نیز گردوخاک گسترده شعاع دید افقی در برخی مناطق نظیر بستان، اهواز، گتوند و صفی آباد دزفول را به ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ متر کاهش داد علاوه بر این وزش باد و گردوخاک امروز بخش‌هایی از استان لرستان را نیز فرا گرفت، به‌طوری‌که میدان دید افقی در شهر‌های «پلدختر»، «کوهدشت»، «رومشکان» و «درود» به ۴۰۰۰ تا ۸۰۰۰ متر کاهش یافت.

از برخی ایستگاه‌های هواشناسی استان‌های تهران، البرز، زنجان، همدان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی نیز وزش باد گزارش شده است. / ایسنا

ارسال نظر