اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات

گرد و خاک گسترده استان‌های غربی را در بر گرفت

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، امروز (۱۹ شهریور) وزش باد و گردوخاک برخی مناطق کشور را فرا گرفت و شعاع دید افقی در غرب را به ۱۰۰۰ متر کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین گزارش‌های ارسالی از ایستگاه‌های هواشناسی کشور به سبب وزش باد و گردوخاک، شعاع دید افقی در بخش‌هایی از استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، کردستان، آذربایجان غربی، همدان، مرکزی، قم و خراسان رضوی کاهش یافته است.

شدت گردوخاک در نواحی غربی کشور بیشتر از سایر مناطق گزارش شده است، به‌طوری‌که پیش از ظهر امروز (۱۹ شهریور) این پدیده شعاع دید افقی در «سرابله» در ایلام را به ۱۰۰۰، «قصرشیرین» در کرمانشاه به ۱۲۰۰، «سرآرود» در کرمانشاه به «۱۵۰۰»، سرپل ذهاب در کرمانشاه و «دره شهر» ایلام به ۲۵۰۰ و «جوانرود» کرمانشاه به ۲۰۰۰ متر کاهش داد.

وزش باد شدید با سرعت ۷۲ کیلومتر بر ساعت آبدانان ایلام را درنوردید و سبب کاهش دید افقی شد. در خوزستان نیز گردوخاک گسترده شعاع دید افقی در برخی مناطق نظیر بستان، اهواز، گتوند و صفی آباد دزفول را به ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ متر کاهش داد علاوه بر این وزش باد و گردوخاک امروز بخش‌هایی از استان لرستان را نیز فرا گرفت، به‌طوری‌که میدان دید افقی در شهر‌های «پلدختر»، «کوهدشت»، «رومشکان» و «درود» به ۴۰۰۰ تا ۸۰۰۰ متر کاهش یافت.

از برخی ایستگاه‌های هواشناسی استان‌های تهران، البرز، زنجان، همدان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی نیز وزش باد گزارش شده است. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار