ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

رونمایی پرسپولیس از جانشین بیرانوند

رسانه باشگاه پرسپولیس با انتشار عکس گلر دوم این تیم نسبت به شناخت بیشتر اهالی فوتبال روی او تمرکز کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصدومیت علیرضا بیرانوند در جریان دیدار تیم ملی ایران مقابل بلغارستان تلخ‌ترین خبری بود که به گوش یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس رسید.

او که در نقل و انتقالات تابستانی با جدایی احمد گوهری دروازه‌بان دوم خود موافقت کرد حالا گزینه باتجربه برای جانشینی او در یکی از حساس‌ترین بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا ندارد.

پرسپولیس که باید ۹ روز دیگر برای تقابل با النصر عربستان که بازیکنانی همچون کریستیانو رونالدو، سادیو مانه، بروزوویچ، لاپورت و تالیسکو دارد آماده شود همچنان با مشکل جدی انتخاب دروازه‌بان برای این دیدار روبروست.

گرچه علیرضا بیرانوند با وجود اعلام کادر پزشکی پرسپولیس دو تا سه هفته دیگر می‌تواند درون دروازه بایستد اما اعلام کرده است تمام تلاش خود را برای حضور در چارچوب دروازه پرسپولیس خواهد کرد. با این حال رسانه باشگاه پرسپولیس پس از مدت‌ها نسبت به انتشار تصویر گلر دوم این تیم و همچنین تمرینات ویژه ولسلی ننکا مربی دروازه‌بان ها با او تمرکز کرد تا اینگونه روحیه امیررضا رفیعی را برای بازی مقابل رونالدو و مانه آماده کند. رفیعی که ۲۱ سال سن دارد بدون یک ئقیقه بازی در پرسپولیس حالا آماده بازی مقابل فوق ستاره‌های دنیا می‌شود.

دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و النصر عربستان سه شنبه ۲۸ شهریورماه سال جاری در هفته اول لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر