چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

نشست فرماندهای حشدالشعبی با روسای قوای سه‌گانه عراق

در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مقر نیروهای بسیج مردمی عراق، فرماندهان حشدالشعبی با رئیس جمهور، نخست وزیر و رئیس پارلمان عراق دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حملات پهپادی و هوایی رژیم اشغالگر قدس به نیروهای مقاومت در لبنان، سوریه و عراق در صدر اخبار منطقه قرار دارد. در همین رابطه ، حشدالشعبی مبادرت به انتشار بیانیه‌ای در رابطه با حملات فوق‌لاذکر نمود. در این بیانیه آمده است که‌ رژیم اسرائیل عامل حمله پهپادی به یک تیپ این نیروها در استان الانبار بوده است.

 

در بیانیه حشد شعبی آمده است، در ادامه حملات رژیم صهیونیستی به عراق، یک تیپ وابسته به حشد شعبی در عمق خاک عراق در استان الأنبار و در مرزهای سوریه هدف دو فروند پهپاد قرار گرفت که بر اثر آن دست‌کم یک رزمنده حشد شعبی شهید و یک تن دیگر هم زخمی شد.

 

در همین راستا، فرماندهی عملیات الانبار وابسته به حشد شعبی در بیانیه اول از کشته شدن دو رزمنده در تیپ ۴۵ حشد و مجروح شدن یک تن دیگر در پی حمله دو فروند پهپاد خبر داده بود.

 

طبق بیانیه حشد شعبی، یکی از مواضع تیپ ۴۵ این نیروها واقع در ۱۵ کیلومتری مرز سوریه هدف قرار گرفت.

 

حشد شعبی می‌گوید که دو پهپاد رژیم صهیونیستی در این عملیات که با پوشش هوایی جنگنده‌های آمریکا همراه بوده، شرکت داشتند.

 

در ادامه بیانیه حشد شعبی آمده است که این حمله همزمان با آغاز مرحله چهارم عملیات “اراده پیروزی” انجام شده است و این حملات نیروهای حشد شعبی را از عمل به نقش خود در زمینه مقابله با تروریسم بازنخواهد داشت.

 

رخداد فوق که با واکنش مقامات ارشد عراقی همراه بوده است، موجب تصمیم آنها برای برگزاری جلسه‌ای مشترک با فرماندهان حشدالشعبی شد. روسای قوای سه گانه عراق امروز دوشنبه نشستی با فرماندهان حشد شعبی برای بررسی حملات هوایی اخیر رژیم اسرائیل به این کشور برگزار کردند.

 

شبکه تلویزیونی الفرات نیز  اعلام کرد: در این نشست برهم صالح رئیس جمهور، عادل عبدالمهدی نخست وزیر، محمد الحلبوسی رئیس مجلس، هادی العامری دبیرکل سازمان بدر، فالح الفیاض مشاور امنیت ملی و رئیس هیئت حشد شعبی و فرماندهانی از حشد حضور داشتند.

 

منابع آگاه به این شبکه گفتند: در نشست حملات هوایی مکرر به انبارها و سلاح های حشد شعبی در کشور بررسی شد.

 

همزمان وزارت خارجه عراق تاکید کرد که در قبال هرگونه نقض حاکمیت این کشور به شورای امنیت مراجعه می‌کند.

 

این وزارتخانه در بیانیه کوتاه خود تصریح کرد: ما همه اقدامات دیپلماتیک و حقوقی لازم را از طریق سازمان ملل و شورای امنیت و از طریق تماس با کشورهای برادر و دوست برای مقابله با هرگونه اقدامی که حاکمیت عراق و سلامت سرزمینی این کشور را نقض کند، اتخاذ خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار