رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

نشست فرماندهای حشدالشعبی با روسای قوای سه‌گانه عراق

در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مقر نیروهای بسیج مردمی عراق، فرماندهان حشدالشعبی با رئیس جمهور، نخست وزیر و رئیس پارلمان عراق دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حملات پهپادی و هوایی رژیم اشغالگر قدس به نیروهای مقاومت در لبنان، سوریه و عراق در صدر اخبار منطقه قرار دارد. در همین رابطه ، حشدالشعبی مبادرت به انتشار بیانیه‌ای در رابطه با حملات فوق‌لاذکر نمود. در این بیانیه آمده است که‌ رژیم اسرائیل عامل حمله پهپادی به یک تیپ این نیروها در استان الانبار بوده است.

 

در بیانیه حشد شعبی آمده است، در ادامه حملات رژیم صهیونیستی به عراق، یک تیپ وابسته به حشد شعبی در عمق خاک عراق در استان الأنبار و در مرزهای سوریه هدف دو فروند پهپاد قرار گرفت که بر اثر آن دست‌کم یک رزمنده حشد شعبی شهید و یک تن دیگر هم زخمی شد.

 

در همین راستا، فرماندهی عملیات الانبار وابسته به حشد شعبی در بیانیه اول از کشته شدن دو رزمنده در تیپ ۴۵ حشد و مجروح شدن یک تن دیگر در پی حمله دو فروند پهپاد خبر داده بود.

 

طبق بیانیه حشد شعبی، یکی از مواضع تیپ ۴۵ این نیروها واقع در ۱۵ کیلومتری مرز سوریه هدف قرار گرفت.

 

حشد شعبی می‌گوید که دو پهپاد رژیم صهیونیستی در این عملیات که با پوشش هوایی جنگنده‌های آمریکا همراه بوده، شرکت داشتند.

 

در ادامه بیانیه حشد شعبی آمده است که این حمله همزمان با آغاز مرحله چهارم عملیات “اراده پیروزی” انجام شده است و این حملات نیروهای حشد شعبی را از عمل به نقش خود در زمینه مقابله با تروریسم بازنخواهد داشت.

 

رخداد فوق که با واکنش مقامات ارشد عراقی همراه بوده است، موجب تصمیم آنها برای برگزاری جلسه‌ای مشترک با فرماندهان حشدالشعبی شد. روسای قوای سه گانه عراق امروز دوشنبه نشستی با فرماندهان حشد شعبی برای بررسی حملات هوایی اخیر رژیم اسرائیل به این کشور برگزار کردند.

 

شبکه تلویزیونی الفرات نیز  اعلام کرد: در این نشست برهم صالح رئیس جمهور، عادل عبدالمهدی نخست وزیر، محمد الحلبوسی رئیس مجلس، هادی العامری دبیرکل سازمان بدر، فالح الفیاض مشاور امنیت ملی و رئیس هیئت حشد شعبی و فرماندهانی از حشد حضور داشتند.

 

منابع آگاه به این شبکه گفتند: در نشست حملات هوایی مکرر به انبارها و سلاح های حشد شعبی در کشور بررسی شد.

 

همزمان وزارت خارجه عراق تاکید کرد که در قبال هرگونه نقض حاکمیت این کشور به شورای امنیت مراجعه می‌کند.

 

این وزارتخانه در بیانیه کوتاه خود تصریح کرد: ما همه اقدامات دیپلماتیک و حقوقی لازم را از طریق سازمان ملل و شورای امنیت و از طریق تماس با کشورهای برادر و دوست برای مقابله با هرگونه اقدامی که حاکمیت عراق و سلامت سرزمینی این کشور را نقض کند، اتخاذ خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار