نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

استقرار دهها موشک «اسکندر» روسی در مرز با اوکراین

مقام ارشد ارتش اوکراین گفت که ارتش روسیه 46 سامانه موشکی پیشرفته «اسکندر» را در امتداد مرز با اوکراین مستقر کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر. یک مقام ارشد ارتش اوکراین گفت که روسیه ۴۶ سامانه موشکی «اسکندر» را در امتداد مرز اوکراین مستقر کرده است.

 

به نوشته هفته نامه «نیوزویک»، «وادیم اسکیبیتسکی» معاون رکن اطلاعات ارتش اوکراین روز یکشنبه در یک نشست خبری گفت«سامانه‌های موشکی اسکندر روسیه می‌توانند به زیرساخت‌های غیرنظامی اوکراین حمله کنند.»

 

جمعه گذشته ارتش اوکراین اعلام کرد که روسیه با سامانه موشکی اسکندر به شهر« کریوی ریه» حمله کرده است.

 

بر اساس این گزارش، روسیه از شروع جنگ با اوکراین تاکنون بارها اهداف غیر نظامی این کشور را هدف قرار داد. روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد. روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک به «لوهانسک» و «دونستک» اعلام کرد.

 

نیروهای روسیه بارها از موشک‌های اسکندر در حملات به اهداف اوکراینی استفاده کرده‌اند. این سامانه موشکی می‌تواند کلاهک‌های متعارف یا اتمی پرتاب کند. ارتش ایالات متحده اعلام کرده که این سامانه موشکی از پیشرفته‌ترین موشک‌ها در نوع خود است.

 

سامانه موشکی اسکندر نیز خانواده موشک‌های بالستیک کوتاه برد با سوخت جامد است که توسط روسیه ساخته شده است. این موشک‌ها متحرک هستند و می‌توانند از سکوهای مختلف از پرتاب شوند. موشک‌های اسکندر به دلیل توانایی حمل انواع کلاهک‌ها از جمله کلاهک‌های معمولی و اتمی شناخته شده‌اند. برد آن‌ها تا ۵۰۰ کیلومتر است و دقت بالایی دارند.

 

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین بر این باور است که تنها راه برای مقابله با حملات موشکی روسیه، دستیابی به «سپر هوایی تمام عیار» است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار