بقایی با سفیر هند در تهران دیدار کرد رونمایی روبیو از برنامه‌های آمریکا برای ونزوئلا هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است

مکرون: شرایط برای دیدار روحانی و ترامپ فراهم شده است

مکرون که به همراه ترامپ در کنفرانس خبری جی ۷ حضور پیدا کرده بود نسبت به دیدار روحانی و ترامپ اظهار امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کنفرانس جی ۷ در حالی به پایان رسید که بخش عمده‌ای از این نشست تحت تاثیر حضور ظریف در پاریس و مذاکره پیرامون چگونگی کاهش تنش میان آمریکا و ایران قرار گرفت.

 

امانوئل مکرون در کنفرانس خبری مشترک با ترامپ اظهار داشت که در نشست رهبران گروه هفت توافقی درباره بحران ایران بدست نیامد ولی در زمینه نکات فنی پیشرفت‌هایی حاصل شد.

 

رئیس جمهور فرانسه همچنین گفت که شرایط برای دیدار دونالد ترامپ و حسن روحانی آماده شده و اظهار امیدواری کرد که در چند هفته آینده این دو با هم دیدار کنند.

 

مکرون تاکید کرد که "دو چیز برای ما خیلی مهم است، ایران هیچگاه نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و شرایط کنونی به هیچ‌ وجهه نباید ثبات منطقه را تهدید کند."

 

سخن از دیدار احتمالی روحانی با ترامپ در حالی مطرح می‌شود که دولت ترامپ با خروج از برجام، عملا به تعهد دولت پیشین این کشور و قطعنامه شورای امنیت پشت پا زده و خواستار توافقی دیگر با ایران شده است.

 

مکرون گفت مذاکرات برای فراهم کردن مقدمات ملاقات  ترامپ با حسن روحانی در جریان است و من امیدوارم در هفته‌های آینده، بر اساس این گفتگوها بتوانیم شاهد دیدار پرزیدنت روحانی و پرزیدنت روحانی باشیم.

 

مکرون همچنین خبر داد که با رئیس‌جمهوری ایران تلفنی گفت‌وگو کرده و به او گفته که اگر با ترامپ ملاقات کند این یک دیدار تاریخی خواهد بود.

 

رسانه‌های غربی مدعی شده‌اند که انتظار می‌رود هم ترامپ هم روحانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل که حدود یک ماه دیگر برگزار می‌شود در نیوریورک حضور داشته باشند.

 

دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده نیز در این کنفرانس خبری گفت که اگر شرایط مناسب باشد، او با ملاقات رئیس جمهوری ایران موافقت خواهد کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار