چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

مکرون: شرایط برای دیدار روحانی و ترامپ فراهم شده است

مکرون که به همراه ترامپ در کنفرانس خبری جی ۷ حضور پیدا کرده بود نسبت به دیدار روحانی و ترامپ اظهار امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کنفرانس جی ۷ در حالی به پایان رسید که بخش عمده‌ای از این نشست تحت تاثیر حضور ظریف در پاریس و مذاکره پیرامون چگونگی کاهش تنش میان آمریکا و ایران قرار گرفت.

 

امانوئل مکرون در کنفرانس خبری مشترک با ترامپ اظهار داشت که در نشست رهبران گروه هفت توافقی درباره بحران ایران بدست نیامد ولی در زمینه نکات فنی پیشرفت‌هایی حاصل شد.

 

رئیس جمهور فرانسه همچنین گفت که شرایط برای دیدار دونالد ترامپ و حسن روحانی آماده شده و اظهار امیدواری کرد که در چند هفته آینده این دو با هم دیدار کنند.

 

مکرون تاکید کرد که "دو چیز برای ما خیلی مهم است، ایران هیچگاه نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و شرایط کنونی به هیچ‌ وجهه نباید ثبات منطقه را تهدید کند."

 

سخن از دیدار احتمالی روحانی با ترامپ در حالی مطرح می‌شود که دولت ترامپ با خروج از برجام، عملا به تعهد دولت پیشین این کشور و قطعنامه شورای امنیت پشت پا زده و خواستار توافقی دیگر با ایران شده است.

 

مکرون گفت مذاکرات برای فراهم کردن مقدمات ملاقات  ترامپ با حسن روحانی در جریان است و من امیدوارم در هفته‌های آینده، بر اساس این گفتگوها بتوانیم شاهد دیدار پرزیدنت روحانی و پرزیدنت روحانی باشیم.

 

مکرون همچنین خبر داد که با رئیس‌جمهوری ایران تلفنی گفت‌وگو کرده و به او گفته که اگر با ترامپ ملاقات کند این یک دیدار تاریخی خواهد بود.

 

رسانه‌های غربی مدعی شده‌اند که انتظار می‌رود هم ترامپ هم روحانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل که حدود یک ماه دیگر برگزار می‌شود در نیوریورک حضور داشته باشند.

 

دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده نیز در این کنفرانس خبری گفت که اگر شرایط مناسب باشد، او با ملاقات رئیس جمهوری ایران موافقت خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار