اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

وزارت‌ خارجه‌آمریکا: کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه دارد

وزارت‌ خارجه‌آمریکا: کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه دارد سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه داشته اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آماده دیدار با «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که فشار حداکثری واشنگتن علیه ایران همچنان ادامه خواهد یافت اما رئیس جمهور آمریکا نیز آماده دیدار با رئیس جمهور ایران است.

 

«مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که هدف واشنگتن در افغانستان همچنان ایجاد صلح و خارج کردن نظامیان آمریکایی از این کشور است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اضافه کرد که در آستانه رسیدن به توافقی با طالبان بودیم اما حمله کابل اشتباه بزرگی بود و مذاکرات با طالبان به عقب بازگشت.

 

وی همچنین افزود که کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه داشته اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آماده دیدار با «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران است.

 

اورتاگوس درباره برخی گمانه زنی‌ها درباره میانجی‌گری کویت گفت هیچ اطلاعی درباره میانجی‌گری کویت درباره موضوع ایران نداریم اما از هرگونه تلاش دیپلماتیک استقبال می‌کنیم.

«استیون منوشین» وزیر خزانه داری آمریکا نیز روز پنجشنبه در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفت:«[مایک] پامپئو [وزیر خارجه]، من و سایر اعضای تیم امنیت ملی در حال اعمال راهبرد فشار حداکثری در قبال ایران هستیم».

 

وزیر خزانه داری آمریکا همچنین درباره احتمال دیدار روحانی و ترامپ در سازمان ملل گفت:«تا این لحظه برنامه‌ای برای دیدار رئیس جمهور با او (روحانی) وجود ندارد، اگر چه رئیس‌جمهور گفته است برای دیدار بدون پیش شرط آمادگی دارد».

 

دولت ترامپ از یک سال پیش به صورت یکجانبه و علی‌رغم مخالفت‌های بین‌المللی و پایبندی کامل ایران به توافق هسته‌ای، از برجام خارج شد و به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد درباره توافق موردپسند آمریکا، فشارها به تهران را از طریق وضع تحریم‌های اقتصادی، لغو معافیت‌های نفتی و درج نام سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی، افزایش داد.

 

علی‌رغم ابراز تمایل آمریکا برای مذاکره با ایران، مقامات ایران بارها تأکید کرده‌اند تا زمانیکه واشنگتن سیاست‌های خود را در قبال ایران تغییر ندهد با این کشور وارد مذاکره نخواهند شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار