ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

سخنان تحریک‌آمیز مقام صهیونیست علیه ایران

سخنان تحریک‌آمیز مقام صهیونیست علیه ایران مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در آستانه برگزاری نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، علیه برنامه هسته‌ای ایران موضع گرفت و تلاش کرد دیگر کشورها را علیه ایران تحریک کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر. با آنکه سالهاست اسرائیلی‌ها به دروغ تکرار میکنند که ایران با ساخت سلاح اتمی فاصله‌ای ندارد و بارها با سر آمدن موعدهای مورد اشاره آنان، اتهامات دروغ آنان رو شده، «تساحی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در آستانه برگزاری نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، دوباره اتهامات دروغی به ایران و برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، نسبت داد.

 

به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، او گفت «اسرائیل علیه غنی‌سازی اورانیوم بالای ۶۰ درصد ایران اقدام خواهد کرد، زیرا به این معناست که اعتراف کرده به دنبال دستیابی به تسلیحات اتمی است».

 

طبق این گزارش، هانگبی دوشنبه صبح در «نشست جهانی مبارزه با تروریسم» در «هرتزلیا» گفت: اگر ایران اورانیوم را بالای ۶۰ درصد غنی کند که ما تشخیص خواهیم داد -و هیچ شانسی وجود ندارد که ما (تشخیص) ندهیم، که جهان و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آن را تشخیص ندهند- نتیجه این است که اسرائیل باید اقدام کند. انتخابی جز اقدام وجود نخواهد داشت».

 

وی در ادامه ادعای خود علیه ایران و جهت تحریک دیگر کشورها اضافه کرد: «عبور از آستانه ۶۰ درصد به این معناست که به لحظه‌ای رسیده‌ایم که ایران به وضوح به دنیا می‌گوید به دنبال بمب [هسته‌ای] است. به این معناست که این اکنون سیاست ایران است».

 

این مقام صهیونیست افزود: اخیراً ایران در غنی‌سازی اورانیوم به درجه ۸۳.۷ رسیده بود، اما با عجله توضیح داد که اشتباه شد. چنین اقداماتی هرگز تصادفی نیست.

 

نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است امروز دوشنبه در وین آغاز به کار کند، پیش‌تر منابع دیپلماتیک وین گفتند که در نشست شورای حکام آژانس، قرار نیست هیچ قطعنامه‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران صادر شود.

 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دوشنبه گذشته در گزارشی محرمانه به اعضای این سازمان مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران غنی‌سازی اورانیوم با سطح خلوص ۶۰ درصد را آهسته کرده است.

 

امروز دوشنبه «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست هفتگی این وزارتخانه با رسانه‌ها درباره نشست شورای حکام آژانس گفت: همکاری ایران و آژانس در چارچوب بیانیه مشترک چهارم مارس بین سازمان انرژی اتمی و آژانس ادامه دارد و در همان چارچوب دیدارها و گفت‌وگوهایی انجام شده یا خواهد شد.

 

وی افزود: امیدواریم در نشست جاری آژانس در قالبی کاملا حرفه‌ای برگزار شود و مدیرکل آژانس هم بتواند در قالبی کاملا حرفه‌ای فارغ از فشارهای سیاسی به ماموریت حرفه‌ای خود بپردازد و این ماموریت را به درستی و دقت انجام دهد. آژانس یک سازمان تخصصی، فنی و حرفه‌ای است و به هیچ عنوان نباید مورد سوءاستفاده سیاسی برای اهداف سیاسی به منظور اعمال فشار بر دیگر کشورها قرار بگیرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار